Yusuf Yazıcı gollerine, CSKA kazanmaya devam ediyor

Rusya Premier Lig’in 21. haftasında CSKA Moskova'nın deplasmanda Lokomotif Moskova’yı 2-1 mağlup ettiği maçta Yusuf Yazıcı, takımının ilk golünü kaydetti.

GİRİŞ 12.03.2022 21:25 GÜNCELLEME 12.03.2022 21:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya Premier Lig’in 21’inci haftasında Lokomotif Moskova, RZD Arena’da CSKA Moskova’yı konuk etti. Deplasman ekibi, 39’uncu dakikada milli oyuncu Yusuf Yazıcı’nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Lokomotif Moskova, Wilson Isidor’un golüyle skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. CSKA Moskova 90+1’inci dakikada Mario Fernandes’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca CSKA Moskova sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından CSKA Moskova puanını 39’a yükseltti ve maç fazlasıyla 3’üncü sıraya yükseldi. Lokomotif Moskova ise 31 puanda kaldı.

YUSUF'UN FORMU SÜRÜYOR

Devre arası transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den kiralık olarak CSKA Moskova’ya katılan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, takımını sırtlamaya devam ediyor.

CSKA formasıyla 4 resmi maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 3 gol atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi. CSKA , Yusuf Yazıcı’nın forma giydiği 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

YORUMLAR 9
  • Onursal Kahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Moscow dan da 1461 Trabzona transfer olacaktır.
    Cevapla
  • Kuzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Memleketinin şampiyon kadrosunda olamadıktan sonra her hafta hettirick yapsa ne olacak. Bir Djanny veya Mahkeme gibi gönüllerde yeri olamayacak.
    Cevapla
  • Djanny Jajagil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıcı, Üst düzey bir futbolcu değil. Sadece yıldızı yüksek hepsi bu.Şanslı. Mesela Djanny ondan üç gömlek üstün. Lakin yıldız meselesi bu işler.
    Cevapla
  • sariyerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu eski macya
    Cevapla
  • arkaş 2 yıl önce Şikayet Et
    fransada oynayamdı.burda kendine geldi.her yıldız her ligde başarılı olmaz.messi bile psg de yok.aynı messi ama fransa liginde barcelona daki gibi oynayamıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle