Liverpool'da Mohammed Salah depremi!

Liverpool, Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ın 2023'te bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi hedefliyor. Salah'ın da önceliği takımda kalmak olsa da henüz görüşmelerde beklediği öneriyi alamadığı için teklifi kabul etmediği ileri edildi.

Liverpool'da Mohammed Salah depremi!
Liverpool'da Mohammed Salah depremi!
GİRİŞ 11.03.2022 21:35 GÜNCELLEME 11.03.2022 21:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2017'de 42 milyon Euro bedelle Roma'dan, Liverpool'a transfer olan Mohamed Salah ikinci Premier Lig serüveninde kendini kanıtladı. Daha önce Chelsea forması giyen ancak beklentilerin altında kalan Mısırlı futbolcu, Kırmızılılar'daki performansıyla dünyanın en iyi futbolcuları arasına girmeyi başardı.

Hep olumlu konuştu ama...

Bu sezon 34 maçta 27 gol, 10 asistle oynayan 29 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesinin bitecek olması ise yıldız hücumcunun geleceği hakkında soru işaretleri yaratıyor. Uzun zamandır kulübüyle nikah tazelemek adına görüşen Salah için her zaman olumlu konuşan Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp bu kez daha temkinli davrandı.

'Kulüp yapabileceğini yaptı'

Alman çalıştırıcı, "Kulübün yapabileceğini yaptığını düşünüyorum. Benim açımdan bu konuda söylenecek başka bir şey yok, şu an bu konuda her şey olması gerektiği gibi. Yani bunun için beklemek zorundayız, Bu durumda acelemiz yok" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar üzere İtalyan basınından da flaş bir iddia geldi. 

Mısırlı süperstarın önceliğinin Liverpool'da kalmak olduğu ancak henüz istediği teklifi alamadığı ve görüşmelerin devam edeceği öne sürüldü. 

YORUMLAR 1
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki istediğini vermedi
    Cevapla