Ali Akman Hollanda'da eleştirilere hedef oldu!

Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen forması giyen ve 12 maçtır gol atamayan Ali Akman'a hocası ve Hollanda basınından sert eleştiri geldi.

Ali Akman Hollanda'da eleştirilere hedef oldu!
Ali Akman Hollanda'da eleştirilere hedef oldu!
GİRİŞ 07.03.2022 14:08 GÜNCELLEME 07.03.2022 14:08
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ali Akman performansı ile Hollanda'da gündem oldu. 2021 Mart'ında Bursaspor'dan bedelsiz bir şekilde Almanya takımı Frankfurt'a transfer olan ve geçen yazda Hollanda ekibi NEC Nijmegen'e transfer olan genç forvet son haftalardaki formsuzluğu ile dikkat çekiyor.

Hocası da eleştirdi

Akşam'ın Hollanda basınından derlediği habere göre; NEC Niijmegen Teknik Direktörü Rogier Meijer de Ali Akman'ın performansından memnun değil. Meijer, Ali Akman'la ilgili, "Her hafta yüksek seviyeyi kaldırabilecek ve gol atabilecek açık sözlü bir forvetimiz yok. Ama bu istatistiği farklı bir şekilde de yorumlayabilirsiniz. Gol atabilen ve bir kişiye bağımlı olmayan yeterli sayıda oyuncumuz var. Bir sebepten dolayı dokuzuncu sıradayız" ifadelerini kullandı.

Ali Akman'a sözlerini hatırlattılar

Ali Akman, Nijmegen forması ile gollerine erken başlamış ve gol attığı Pec Zwoelle maçının ardından kendisine yöneltilen, "Kaç gol atmayı hedefliyorsun?" sorusuna, "Gollerimi 15'ten sonra saymaya başlayacağım. Kendime hedefler koymamam gerekiyor ve minimum 15 gol atmalıyım. 15'ten sonrasını sayacağım. Goller atmayı seviyorum, mutluyum ve devamı gelecek." şeklinde yanıt vermişti. Hollanda basını genç forvete bu sözlerini hatırlatarak, Ali Akman için, "Sezona enerjik başlayıp en az 15 gol atacağını söyledi, fakat kısa sürede futboldaki eksiklikleri göz önüne alındığında NEC Nijmegen için ideal bir forvet olmadığını kanıtladı." yorumunda bulundu.

12 maçtır gol atamıyor

Ali Akman NEC Nijmegen formasını giydiği 2. maçta golle tanışmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Nijmegen formasıyla 5 golü bulunan 19 yaşındaki forvet son golünü Cambur karşısında atmıştı. 12 maçtır golle buluşmayan Ali Akman bu sezon 24 maça çıkıp 1213 dakika sahada kaldı.

YORUMLAR 17
  • abc 2 yıl önce Şikayet Et
    ahyanin yeğeni olmasi zaten bi eksi ayrica kulübüne kim kazandirmadan hayır dua almadan gidersen sonu böyle olur iste
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya kakalayamadilar Avrupa da tipine bakınca Ronaldo sandı. Şimdi bir balon olduğunu anladılar çünkü artık uçamıyor.
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Her agzını sonuna kadar açıp bagırandan topcu olmuyo demekki
    Cevapla
  • Rzli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan Akman gitsin yerine oynasın. Avrupa'da gercek futbol var dayı amca sökmuyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Özel hayatına dikkat etmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle