Adem Büyük, Wisla Krakow'la anlaştı!

Yeni Malatyaspor'da son olarak futbolcu-hoca pozisyonlarında görev yapan Adem Büyük'ün kulüple yolları ayrılmıştı. Büyük, Polonya ekibi Wisla Krakow ile anlaştı.

Adem Büyük, Wisla Krakow'la anlaştı!
Adem Büyük, Wisla Krakow'la anlaştı!
GİRİŞ 05.03.2022 13:42 GÜNCELLEME 05.03.2022 13:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Adem Büyük, Wisla Krakow ile anlaştı. Büyük'ün temsilciliğini yapan Erdem Karagöl sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Son olarak Yeni Malatyaspor'da hem teknik direktör hem futbolcu olarak görev yapan ancak yollarını ayıran Adem Büyük, Polonya ekibi Wisla Krakow ile anlaştı. Adem Büyük'ün temsilciliğini yapan Erdem Karagöl sosyal medya hesabından Polonya yolculuğunu paylaştı.

'WISLA KRAKOW'DAN AFFIMIZI İSTEDİK' DEMİŞTİ

Adem Büyük Wisla Krakow’dan teklif aldığını söyleyerek “Orada transfer dönemi devam ediyordu. Polonya’nın güçlü ve köklü kulüplerinden olan Wisla Krakow’dan teklif geldi. Buna ilk başta çok olumlu baktık yaşanan son gelişmeler, savaş mevzusu nedeniyle eşimle bu konuyu konuştuk; ilk başta teklifi kabul ettik ama sonrasında affımızı istedik. Aslında gidip mayıs ayına kadar oynamak istiyordum. Şu an için öyle bir şeye gerek olmadığına karar verdik. Tamamen yaşanan savaşla alakalı bir karar. Ukrayna ve Polonya birbirine çok yakın bu nedenle de affımı istedim. O yüzden bu transfer gerçekleşmedi. Ama her an her şey olabilir” diye konuşmuştu.

YORUMLAR 5
  • Büyük Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Adem iyi topçu, başarılı olacağını tahmin ediyorum. Galatasarayda fırtına gibiydi.
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Git onlarıda küme düşür
    Cevapla
  • 4 Abdullah 4 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah Malatya yı ararsın. takımı yüzüstü bırakıp gittin yuh yuh
    Cevapla
  • Vadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşa gitme oraya eyyyy adem oğlu sende olmaz artık emekli ol
    Cevapla
  • VELHASIL 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün 1 yil once savas vardi bu yuzden gitmemistim diye aciklama yapiyorsun. Bugun ise savas baslamis sen transfer oluyorsun ne is.
    Cevapla