Sneijder'den Hakan Çalhanoğlu sözleri!

Wesley Sneijder, Inter'in efsaneler listesine dahil olduğu akşamda önemli açıklamalarda bulundu.

Sneijder'den Hakan Çalhanoğlu sözleri!
Sneijder'den Hakan Çalhanoğlu sözleri!
GİRİŞ 04.03.2022 23:44 GÜNCELLEME 04.03.2022 23:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder; Samuel Eto'o, Marco Materazzi ve Gianluca Pagliuca ile beraber 4 yıl oynayıp çok önemli başarılara imza attığı Inter'in Salernitana maçı öncesinde kulübün efsaneler listesine dahil edildiği törende açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a transfer olduğu 2013'ten sonra Inter'in stadyumuna ilk kez geldiğini açıklayan Sneijder, Jose Mourinho ile beraber Şampiyonlar Ligi, İtalya Serie A ve İtalya Kupası'nı kazandıkları 2009-2010 sezonu hakkında "Gerçek bir takımımız vardı. Inter'e gelmeden önce Real Madrid'de oynarken Mourinho beni 1000 kere aradı. Takımlarının çok güçlü olduğunu ama iyi bir 10 numaraya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bu bana hemen özgüven verdi ve geldiğimde gerçek bir takımın olduğunu gördüm." dedi.

O Inter ile bugünkü Inter'i karşılaştırması istenen Sneijder "2010 gibiler demek istemiyorum ama bu da kesinlikle iyi bir takım. Hakan Çalhanoğlu'nu beğeniyorum. Takımın iyi bir mentalitesi var." dedi.

38 yaşındaki isim, Hakan Çalhanoğlu'nun kendisine benzeyip benzemediği hakkındaki soruya ise "Onda kendimi görüyorum demek istemiyorum. Bu tarz şeyleri sevmiyorum." şeklinde cevapladı.

2013-2017 yılları arasında Galatasaray'da da forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu, Inter'de 116 maçta 22 gol atıp 35 de asist yaptı. Daha sonra Galatasaray'da ise 175 maçta 45 gol atıp 44 asist yaptı.

YORUMLAR 2
  • Asaf 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamdaki istatistiklere bak. Bide şimdiki gs orta sahasına.
    Cevapla
  • raptiyecan 2 yıl önce Şikayet Et
    sneyder hakan in neyini begeniyon . ne kosuyor ne pres yapiyor. ayagina gelirae vuruyor sadece.
    Cevapla