Yarmolenko'dan çok sert sözler! "Pislikler..."

Ukrayna Milli Futbol Takımı oyuncusu Andriy Yarmolenko, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine sessiz kalan Rus futbolculara tepki gösterme çağrısında bulundu.

Yarmolenko'dan çok sert sözler! "Pislikler..."
Yarmolenko'dan çok sert sözler! "Pislikler..."
GİRİŞ 02.03.2022 12:39 GÜNCELLEME 02.03.2022 12:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Deneyimli futbolcu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Rus futbolculara bir sorum olacak. Neden bir pislik gibi oturuyorsunuz ve hiçbir şey söylemiyorsunuz? Benim ülkemde Ruslar insanları öldürüyor, kadınları öldürüyor, anneleri öldürüyor, çocuklarımızı öldürüyor. Ama siz hiçbir şey söylemiyorsunuz, yorum yapmıyorsunuz." dedi.

Yarmolenko, "Neden bir araya gelip Ukrayna'da neler olduğunu göstermiyorsunuz. İnsanlar üzerinde etkiniz var, lütfen olanları anlatın." şeklinde konuştu.

Ukraynalı futbolcu, "Çoğunuzun düşüncesini biliyorum. (Rusya Devlet Başkanı) Vladimir Putin'in yanlış yaptığını bana söylediniz. Çıkıp açıkça neden konuşmuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig'de West Ham United'ın formasını giyen 32 yaşındaki Yarmolenko, Rusya'nın ülkesine askeri müdahalesinin ardından Ukrayna ordusuna 75 bin sterlinlik bir bağış yapmıştı.

YORUMLAR 6
  • BALTACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ekdigini biçer ata sözümüz boşa söylenmemiş zelenski on ay önce yahüdi İsrail Filistin’i bombalarken Filistin’e terosist diyerek İsrail’i haklı olarak tiviit atmış Pakistanlı bir müslüman genc zelenski ye cevap olarak on ay önce birgün gelirde Rusya Ukrayna’ya bomba yağdırsabunun nekadar acı bir şey olduğunu görürsün demiş Pakistanlı gencin yazdığı ttvet bir kenara not eden Murat kekilliye teşekkür ederim
    Cevapla
  • Amedli21 2 yıl önce Şikayet Et
    Birazcık müslümanlar için sesiniz çıksaydı bugün belki de Allah sizi bu duruma düşürmeyecekti Allah kimseyi huzursuz etmesin ama çeken anlar.....daha hiçbiri görmediniz bu savaşın s'si bile değil bundan ders çıkarın ve sadece sesiniz Ukrayna için çıkmasın sesiniz bütün zulümlere karşı böyle gür çıksın
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    savas kotu birşey. ama ikiyuzluluk de kotu birşey. yillardir müslümanlar öldürüldü. sesiniz cikmadi. bosnada müslümanlar bm yardimiyla olduruldu sesiniz cikmadi. Allah'in adaleti bu olsa gerek. size sizden birisini musallat etti.
    Cevapla
  • İmam43 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah,'ın bir adaleti,kimse savaşı istemiyor,kimse kimsenin ölmesini istemez,âmâ suriyede,ırak,ta,afganistanda masum insanlar bebeler katledilirken susan sessiz kalan batı;kendilerinden olunca nasılda çıtak çıtak bağırıyorlar.
    Cevapla
  • Dadaş Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Adi herif iki yüzlü ler olan Suriye de Filistin de ırak da Afganistan da ölenler insan deyil mi şimdiye kadar niye sesiniz çıkmıyor du iki yüzlü ler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle