Ukraynalı futbolcu savaşta hayatını kaybetti!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sonrası amatör futbolcu Dima Martynenko, ailesiyle yaşadığı eve bomba isabet etmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Ukraynalı futbolcu savaşta hayatını kaybetti!
Ukraynalı futbolcu savaşta hayatını kaybetti!
GİRİŞ 01.03.2022 19:38 GÜNCELLEME 01.03.2022 19:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ukrayna topraklarında savaş, bu kez gelecek vadeden bir futbolcunun hayatını kaybetmesine neden oldu. 

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik sert müdahalesi sırasında ailesiyle yaşadığı eve bomba isabet eden Ukraynalı futbolcu Dima Martynenko, hayatını kaybetti. 

FC Hostomel'in forveti Dima Martynenko, yaşadıkları eve isabet eden bomba sonucunda annesiyle birlikte yaşamını yitirdi.



Kız kardeşi ağır yaralı

7 yaşındaki kız kardeşinin kafasına şarapnel parçası isabet etti ve durumunun ağır olduğu belirtilmekte. Babası ise bu saldırı sonucunda hayatta kaldı. 

Altyapı eğitimini Luhansk'ta alan 25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Kiev bölgesinin amatör ikinci liginde gol kralı olmuş ve şampiyonanın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Martynenko'nun vefat haberini, FC Hostomel'den bir taım arkadaşı yaptığı Facebook paylaşımıyla duyurdu. Daha sonra Martynenko'nun acı kaybı Ukrayna Futbol Federasyonu tarafından da doğrulandı. 

YORUMLAR 11
  • Yakoverbeni 2 yıl önce Şikayet Et
    25 yaşında amatör futbolcu nasıl gelecek vadetsin... Boyle algı oluşturulmaya çalışılıyor kafalardaki rusya nefretini artırmak başka birşey değildir...
    Cevapla
  • Koc 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynalı futbolcu yazıyom kahbe haberi acıyoz amatör futbolcu diyon o cocugumusun sen gazetecimi düzgün yap işini anladın!!
    Cevapla
  • Emrah Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı apatal gazeteciler yüzünden .ırkçılık yaptıkları için İslam coğrafyasındaki desteklerini kaybettiler.afr8kal8lar trenden atiliyor. Beyaz insan vurgusu yapılıyor ortadogu asagilaniyor.ama olan garibana oluyor..bazı hareketlere bakinca artık umursamamak gerekiyor galiba. Bizde üzülüyoruz ama içlerindeki İslam dusmanliginida görünce kalbim taslasiyor
    Cevapla
  • Misafir0815 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede Insanlarin üstüne bomba yagdirma tecrübesi kazandi. Ukrainaya göz dagi verdi. Simdi de ögrendiklerini uyguluyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapanların emir veremlerin hiç çocukları anneleri kardeşleri yok mu kalpleri taşlaşmış biraz empati yapsın şu aç gözlü savaş çıkartanlar yazık günah yaşlı genç çoluk çocuk mahvettiniz yaşayanları yaşamaz ettiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle