Flaş Rusya tepkisi: Görevinden istifa etti

Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Markus Gisdol, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği saldırıya tepki olarak görevinden istifa etti.

Flaş Rusya tepkisi: Görevinden istifa etti
Flaş Rusya tepkisi: Görevinden istifa etti
GİRİŞ 01.03.2022 14:36 GÜNCELLEME 01.03.2022 15:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının spor dünyasındaki etkileri devam ediyor.

Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Markus Gisdol, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği saldırıya tepki olarak görevinden istifa etti.

Bild'e konuşan Gisdol, "Savaştan sorumlu olan bir ülkede görevimi sürdüremem. Benim değerlerimi uymuyor. Görevimi bıraktım" dedi. 

YORUMLAR 13
  • kutahyali 2 yıl önce Şikayet Et
    biri gider birileri gelir maksat spor olsun
    Cevapla
  • ali dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam haklı bir gerekçe sunmuş ama zaten kovulmak üzereydi, bu arada keşke hiçbir yerde savaşlar olmasa ama neden tüm dünya suriye ırak afganistan hatta filistinde sussss pussta avrupa olunca yüksek sesle konuşuyor. bu arada ukraynayı da öne sürüp sen savaş aman bize bulaşmasın rusya diyerekte gaza getirip silah para gönderiyorlar.
    Cevapla
  • diyrbakır 2 yıl önce Şikayet Et
    takımı açık ara lider ve şampiyon luk garanti olsaydı bakalım istifa edermiydi takımı 7.sırada zaten kovulacak bari ismim olsun rusya suriyede müslüman katlederken de yapsaydı
    Cevapla
  • Atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Adammis
    Cevapla
  • Korkutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlığını Rusya süriyede müslümanları katlederken yapsaymış madem ama yok onlar müslümandı deme işin ucunda müslüman varsa kimsenin gıkı çıkmaz
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaş değil katliam. Ordular arası bir çatışma değil, bir topluluğu komple yok etme stratejisi. Buna izin vermezseniz bütün insanlığı yok ederim kafası. İzin verilirse insanlık bitmiş kıyamet kopmuştur. Nükleer silah kullanacakmış. İnsan kılığına girmiş şeytan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle