Rus editör, Yusuf Yazıcı'dan özür diledi!

CSKA Moskova, sezon sonuna kadar kiraladığı milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın tanıtım filmine gelen tepkilerin ardından özür mesajı paylaştı.

Rus editör, Yusuf Yazıcı'dan özür diledi!
Rus editör, Yusuf Yazıcı'dan özür diledi!
GİRİŞ 20.01.2022 11:42 GÜNCELLEME 20.01.2022 23:41
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

CSKA'nın Halkla İlişkiler Direktörü Serguei Aksenov tarafından yapılan açıklamada, yapılan hatanın kabul edilemez olduğu vurgulanarak, "Kamuoyundan ve Yusuf'tan özür diliyoruz. Videoyu yapan ekiple yollarımızı derhal ayırdık." mesajı paylaşıldı.

Tanıtımı hazırlayan kulübün TV editörü Katerina Kirilcheva ise Türkçe ve Rusça dillerindeki özür mesajında, "Takımımıza yeni katılan oyuncumuz Yusuf Yazıcı'nın transfer haberini duyurduğumuz video ile ilgili pişmanlığımı paylaşmak istiyorum. Farklı bir senaryo üzerinden hareket etmeyi planlarken, oyuncuyla fiziki olarak çekim yapamadığımız için bir alternatif fikir üretmem gerekti. Zaman darlığı dolayısıyla oluşturduğum ve sonrasında uyguladığım fikrin son derece yakışıksız ve kaba olduğunu kabul ediyorum. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarımızdan kaldırılan bu paylaşım dolayısıyla kırdığım tüm kadınlardan, taraftarlarımızdan ve özellikle içerikten habersiz olan Yusuf Yazıcı'dan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CSKA Moskova milli futbolcunun transferi için hazırladığı videoda, Yusuf Yazıcı’yla Instagram’dan üzerinden yapılan bir mesajlaşma mizanseni yapıldı. Görüntülerde CSKA Moskova’nın transfer için Yusuf Yazıcı’ya sürekli mesaj attığı, yıldız futbolcunun ise cevap vermediği görülüyor. Ancak CSKA Moskova cephesinin “Yusuf, burası Rusya. Bir sürü Nataşa var” yazmasının ardından Yusuf Yazıcı sözde “Yoldayım, 5 dakika” yanıtını veriyor. 

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM:

 

YORUMLAR 23
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    baltacı yusuf ile yeni katerina aşkı başlıyor....
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim topçuların hepside rusyaya transfer olma hevesine girecekler.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf, sakın bu kadını merak etme. Belliki kadın sana yazmış ve bu sayede senin dikkatini çekmek istemiş. Tongaya düşme
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlık resmen bu. İnsanlığın ar damarı çatlamış artık
    Cevapla
  • duran 2 yıl önce Şikayet Et
    yusuf işin zor. bu kadından kendini koru. niyeti bozuk bunun. adam gibi oyna milli takımı bırak sonra akçabatta zor yer bulursun kendine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle