Fransızlardan Cengiz Ünder için pankart!

Fransa Ligue 1'in 21. haftasında sahasında Lille'i ağırlayan Marsilya'da taraftarlar, maç öncesi Milli futbolcu Cengiz Ünder için özel bir pankart hazırladı.

Fransızlardan Cengiz Ünder için pankart!
Fransızlardan Cengiz Ünder için pankart!
GİRİŞ 17.01.2022 12:10 GÜNCELLEME 17.01.2022 16:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'in 21. haftasında Marsilya sahasında Lille'i konuk ederken taraftarlar, maç öncesi Milli futbolcu Cengiz Ünder için özel bir pankart hazırladı.

Marsilya'nın Bordeaux deplasmanındaki 44 yıllık galibiyet hasretine attığı gol ile son veren Cengiz Ünder'e, taraftarlar hazırladığı pankart ile teşekkür etti.

"BU TARİHİ ZAFER İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Açılan pankartta Cengiz Ünder'in soyadı ve kalp içerisinde Türk bayrağı yer alırken, "Bu tarihi zafer için tebrikler ve teşekkürler" ifadeleri kullanıldı.

44 YIL SONRA İLK KEZ

Marsilya, Ligue 1'in 20. haftasında Bordeaux'ya konuk olmuş. Stade de Bordeaux'da oynanan maçı Cengiz Ünder'in 37. dakikada attığı golle 1-0 kazanan Marsilya, rakibini 44 yıl sonra deplasmanda devirmeyi başarmıştı.

LİLLE'İ DE BOŞ GEÇMEDİ

Başarılı futbolcumuz Lille'i de boş geçmedi. Ünder, karşılaşmanın 75'inci dakikasında 1-0 gerideki takımının beraberlik golünü kaydetti.

Karşılaşma Ünder'in golü ile 1-1 berabere sonuçlandı.

L'Equipe: Bordeaux karşısında takımının galibiyet golünü atan Cengiz Ünder, Lille karşısında da Marsilya'yı mağlubiyetten kurtardı.

Cengiz Ünder: Ömrüm boyunca unutmayacağım

Cengiz Ünder, Lille maçı öncesi Marsilya taraftarının kendisi için hazırladığı kareografiye teşekkür etti.

Cengiz, şu ifadeleri kullandı:

"Maç öncesinde sahaya çıktığımda tribünde gördüğüm kareografiyi ömrüm boyunca unutmayacağım. Marsilya artık benim ailem ve ben ailem için son dakikaya kadar savaşmaya devam edeceğim. Maç için gerçekten çok üzgünüm. Galibiyete gerçekten çok yakındık. Şimdi önümüzdeki maça odaklanma zamanı."

YORUMLAR 3
  • uveys 2 yıl önce Şikayet Et
    aslan parcasi cengiz basarilarin devamini diliyorum
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sisir baban sisir babam. Sonu kötü bir düsüs. Herkes isini yapiyor. Hickimse cikip da herhangi bir isciyi alip gazetelerde sisirmiyor. O da isci Ünder de isci. Birakin herkes isini yapsin.
    Cevapla
  • takva 2 yıl önce Şikayet Et
    yanlış dersin el habibi
    Cevapla