Real Madrid'i Enes Ünal yıktı!

La Liga'da Getafe, evinde Real Madrid'i 1-0'la geçti. Getafe'ye galibiyeti getiren gol, milli oyuncu Enes Ünal'dan geldi.

Real Madrid'i Enes Ünal yıktı!
Real Madrid'i Enes Ünal yıktı!
GİRİŞ 02.01.2022 18:01 GÜNCELLEME 02.01.2022 19:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga'da lider Real Madrid, Getafe ile deplasmanda karşılaştı.

İki Madrid ekibini karşı karşıya getiren karşılaşmayı Getafe 1-0 kazandı. Takımına galibiyeti getiren golü, 9. dakikada Enes Ünal attı.

Rakip defansın boşluğundan yararlanarak baskı yapan Enes, Militao'nun geri pas vermek istediği esnada topu çaldı ve kaleci Thibaut Courtois'yı mağlup etmeyi başardı.

1-0 kazanan Getafe, puanını 18 yaparak 16. sırada kendine yer buldu. Real Madrid ise 46 puanla liderliğini sürdürdü ve bu sezon ligdeki 2. yenilgisini yaşadı. 

Enes Ünal, attığı golü anlattı

La Liga'da bu sezon 6. golünü atan Enes, Real Madrid karşılaşmasının ardından yayıncı televizyona konuştu.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Real Madridli defans oyuncusu Eder Militao'nun ceza sahası içinde topu kontrol edememesiyle yakaladığı fırsatı iyi değerlendiren ve rakip ağları havalandıran Enes, "Her forvet oyuncusu gibi bazen bir şeyler hissedersin, bende de aynısı oldu. Hata yapacağını hissettim. Her şey iyi gittiği için şanslıydım." dedi.

Real Madrid karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Türk futbolcu, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in "Her zamanki gibi sağlam bir defans bloğu oluşturmak, topa sahipken rahat olmak ve sahada her şeyimizi vermek..." taktiğinin galibiyette önemli rol oynadığını vurguladı.

Ligde alt sıralardan çıkmaya başladıklarını ve üzerlerindeki baskıdan kurtulmaya çalıştıklarını aktaran Enes, "Yavaş yavaş güven kazandık. Düşme hattından da çıktık ve çok daha rahatız. Önemli olan bu." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Kocum benim lidere iyi darbe vurdun
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be kim derdi ki Enes, Courtois'ya gol atacak ve Real Madrid'i onun golüyle yenecekler. Maşallah
    Cevapla