Yusuf Yazıcı'nın menajeri teklifi açıkladı!

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın devre arasında takımdan ayrılması gündemdeyken konuya ilişkin açıklamalarda bulunan menajeri, CSKA Moskova'dan teklif aldıklarını belirtti.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri teklifi açıkladı!
Yusuf Yazıcı'nın menajeri teklifi açıkladı!
GİRİŞ 31.12.2021 15:17 GÜNCELLEME 31.12.2021 15:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in formasını giyen millî yıldızlarımızdan Yusuf Yazıcı'nın devre arasında takımdan ayrılması gündemde. Yusuf yazıcı ile Galatasaray , Newcastle United ve CSKA Moskova'nın ilgilendiği belirtilirken menajerinden de transfer açıklaması geldi.

Yusuf Yazıcı'nın bağlı olduğu menajerlik şirketinden Metaratings'e yapılan açıklamada, "CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı ile en çok ilgilenen kulüp ama diğer takımlardan da teklifler var. Rusya'ya transfer olma ihtimalini göz ardı etmiyoruz. Bakalım durum nasıl gelişecek" ifadeleri kullanıldı. 

Rus basınının haberinde Galatasaray ve Newcastle United'ın da istediği Yusuf Yazıcı için Lille kulübünün satma kararı aldığı da belirtildi. 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 16
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Şuan en boş transfer haberleri Yusuf ile ilgili olanlardır. Yusuf Türkiye ye gelemez nokta.
    Cevapla
  • Onursal Kahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Seneye Sürmene Spora transfer olur!
    Cevapla
  • trabzonnnnnn 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraya gelecek insallah
    Cevapla
  • haymanali 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok sert vuruyor topa. Pası bile şut çeker gibi veriyo. Ordan kaybediyor
    Cevapla
  • Tsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon bunu çok iyi paraya sattı şöhret böyle bişey sıradan ligin sıradan takımın sıradan topçusu olur ancak 2-3 yıl demez Türkyede
    Cevapla
  • Hakans 2 yıl önce Şikayet Et
    Ofli...En son ne zaman şampiyon oldun kardeşim hadi bunu de bana..o istanbul takimlari senin son şampiyonluğundan sonra gs16 fb9 bjk 10 kere şampiyon oldu.
    Cevapla
  • Oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts sıradan bir takimsa. Onun 10puan gerisindeki mahalle takımları demekki(gs. Fb. Bjk.) ha ha ha zaaaaaaa. Ezijker sizi. Habire ts nin topcularinin pesinden koşuyonuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle