Guardiola: Anlaşmanın çok yakın olduğunu duydum

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Barcelona'ya transferi gündemde olan Ferran Torres'in takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Guardiola: Anlaşmanın çok yakın olduğunu duydum
Guardiola: Anlaşmanın çok yakın olduğunu duydum
GİRİŞ 23.12.2021 18:41 GÜNCELLEME 23.12.2021 18:41

Premier Lig'de Leicester City ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pep Guardiola, Barcelona'ya transferi gündemde olan Ferran Torres'in takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Anlaşmanın çok yakın olduğunu belirten Guardiola, "Anlaşmanın çok yakın olduğunu duydum. Henüz resmi bir şey yok. Görüşmeler sürüyor, kulüp onayladığında transfer kesinleşecek. Barcelona ve Real Madrid sizi istediğinde hayır demenin zor olduğunu biliyorum. Benimle görüşüp, gitmek istediğini söylediğinde, ona gidebilirsin dedim. Oyuncularımın mutluluğunu istiyorum. Mutlu değilsen ayrılmak zorundasın. Başkanların ve CEO'ların 'hayır kalmalısın' dediği bir kulüp değiliz." sözlerini dile getirdi.

Ferran Torres, sakatlığı nedeniyle Ekim ayından bu yana İngiliz ekibinde forma giyemiyordu. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Barcelona futbolcu için 50 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödeyecek.