Hakan Çalhanoğlu'ndan ilk, Inter'den kulüp rekoru!

Serie A'nın 18. haftasında Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun 2 asist yaptığı karşılaşmada Salernitana'yı 5-0 mağlup etti.

Hakan Çalhanoğlu'ndan ilk, Inter'den kulüp rekoru!
Hakan Çalhanoğlu'ndan ilk, Inter'den kulüp rekoru!
GİRİŞ 18.12.2021 00:51 GÜNCELLEME 18.12.2021 23:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Serie A 18. haftasında Lider Inter, deplasmanda Salernitana'nın konuğu oldu. Karşılaşmayı 5-0 kazanan Inter, haftayı lider olarak bitirmeyi garantiledi. 

Inter'in 5-0 kazandığı Salernitana maçında 2 asiste birden imza atan Hakan, Avrupa'nın 5 büyük liginde duran toptan 5 asiste ulaşan ilk futbolcu oldu.

Hakan'ın asistini yaptığı ve Perisic'in kaydettiği gol, Inter'in bu takvim yılındaki 100. golü oldu. Inter, tarihinde ilk kez bu rakama ulaşırken, İtalya'da bu rakama 1950'de ezeli rakibi Milan ulaşmıştı. Milan, o sezon 120 gol kaydetmişti.

Çalhanoğlu çok formda

Hakan Çalhanoğlu bu sezon çıktığı 16 maçta 14 gole etki etti. Hakan Çalhanoğlu bu sezon 16 maçta 6 gol kaydederken, 8 de asist yaptı. 

YORUMLAR 3
  • Yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda sahada olduğu bile belli olmuyor. Bence kesinlikle ay yıldızlı formayı hak etmiyor, son milli maçlarına bakılırsa. Interde isterse 100 golü kendisi atsın, önemli olan milli takım.
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakanmi kötü yoksa Milli Takimmi kötü ? Sorun Hakanda olamaz. Insallah Kuntz ile degismeye baslar ve kulüb takim amigolari bir daha Milli Takimin yakinina bile alinmaz.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi hak ediyor hakan hak etmiyor. Yani milli takim sistem, tff, bu takimi bu hale getiren senol hepsi iyi. Ama Hakan kotu oylemi, ismi yersiz efendi. Milli cahil.
    Cevapla