Jürgen Klopp'ten aşı mesajı! 'Beraberlik meselesi'

İngiltere Premier Liginde koronavirüs vakalarının artmasının ardından Liverpool teknik direktörü Klopp "Aşı olayı bir sadakat, dayanışma ve beraberlik meselesidir." dedi.

Jürgen Klopp'ten aşı mesajı! 'Beraberlik meselesi'
Jürgen Klopp'ten aşı mesajı! 'Beraberlik meselesi'
GİRİŞ 15.12.2021 20:21 GÜNCELLEME 15.12.2021 20:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son olarak Premier Lig'de 6-12 Aralık tarihleri arasında 3 bin 805 test yapıldı ve 42 koronavirüs vakası olduğu açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından Liverpool teknik direktörü Klopp "Aşı olayı bir sadakat, dayanışma ve beraberlik meselesidir." dedi. 

Aşı karşıtlarını anlayamıyorum

Jürgen Klopp daha öncede yaptığı açıklamada koronavirüs aşısına karşı gelenleri anlayamadığını ifade etti.

Konuyu alkollü bir sürücünün otomobil kullanmasına benzeten Klopp, "Kanun, iki bira içip araba kullanmak istediğimde beni korumak için değil; sarhoş bir halde direksiyona geçmeyi düşündüğümde diğer tüm insanları korumak için var" ifadesini kullandı.

Tüm insanları koruyalım

"Ben sadece kendimi korumak için değil, etrafımdaki tüm insanları korumak için aşı oldum" diyen Klopp bu konuda herkesin duyarlı olmasını istedi. 

Gerrard'tan aşı uyarısı

Aston Villa, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin planlarını yaparken Klopp gibi teknik direktör Steven Gerrard'ta transfer edilecek oyuncular için aşı şartı olmasını gerektiğini açıklamıştı. 

YORUMLAR 1
  • HAFIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular bir bir sahada fenalaşıyor neden acaba?
    Cevapla