Sergio Ramos'tan Real Madrid'e gözdağı!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in formasını giyen Sergio Ramos, Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid eşleşmesine dair flaş açıklamalarda bulundu.

Sergio Ramos'tan Real Madrid'e gözdağı!
Sergio Ramos'tan Real Madrid'e gözdağı!
GİRİŞ 14.12.2021 18:53 GÜNCELLEME 14.12.2021 18:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Futbolda dünyanın en iyi stoperleri arasında yerini alan İspanyol yıldız Sergio Ramos, geçtiğimiz sezon Real Madrid'le biten sözleşmesini uzatmama kararı almış ve efsanesi olduğu takımdan ayrılmıştı.

Yaz transfer döneminde son yılların en güçlü kadrolarından birisini kuran Fransız devi PSG'ye imza atan Ramos, yıllarca karşısında olduğu Lionel Messi'yle aynı takımda forma giymeye başladı.

Ramos ve Messi'nin aynı takımda bulunması futbol dünyasında büyük ses getirirken, deneyimli savunmacı, sakatlıkları nedeniyle yalnızca 1 maçta PSG forması giydi.

Fransız devi PSG, transfer döneminde yaptığı Messi, Ramos, Hakimi, Wijnaldum ve Donnarumma gibi transferlerle tek hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu gösterdi.

Uzun yıllardır büyük yatırım yapılan ancak UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanma konusunda istediklerini elde edemeyen Paris Saint-Germain, bu sezon güçlü kadrosuyla Avrupa'nın en büyüğü olmak istiyor.

Devler Ligi'nde A Grubu'nda yer alan PSG, grup aşamasını 2. sırada bitirmişti.

Manchester City, RB Leipzig ve Club Brugge'un olduğu grupta 11 puan toplayan Fransız devi, son 16 turunda Real Madrid'le eşleşti.

Bu sezon İspanya La Liga'da Carlo Ancelotti ile birlikte son yılların en formda sezonunu geçiren Madrid ekibi, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nu 15 puanla lider tamamladı.

La Liga'da ise 42 puanla en yakın rakibi Sevilla'ya 8 puan fark atan Real Madrid, şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

Avrupa futbolunun devleri Paris Saint-Germain ve Real Madrid'in son 16 turunda karşı karşıya gelişi, erken final olarak değerlendiriliyor.

"ÖLÜMÜNE SAVAŞACAĞIM"

Dev mücadele öncesinde Real Madrid efsanesi Sergio Ramos, eski takımı hakkında olay açıklamalarda bulundu.

PSG'nin Real Madrid ile eşleşmesini değerlendiren Ramos, şunları söyledi:

"Uçağa bindiğimde rakip benim sevdiğim bir takım olan Manchester United'dı sonra bunun geçerli olmadığı ortaya çıktı. Real Madrid'e karşı olmamayı tercih ederdim ama Bernabeu'ya dönmek sevindirici. Covid-19 nedeniyle veda edemedim. PSG ile başka bir takımın karşılaşmasını isterdim. Real Madrid'e olan sevgi ve saygımı herkes biliyor. Ancak şimdi Paris Saint-Germain'i savunma sırası bende ve turu geçmek için mümkün olan her şeyi yapacağım. PSG için ölümüne savaşacağım."

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları, 15-16 ile 22-23 Şubat, rövanşları ise 8-9 ile 15-16 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak.


YORUMLAR 2
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce bir kadroya gir oyna sonra yenmeyi düşün
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Paris-Manchester United eslesmesi yokmuydu? Real??
    Cevapla