Trezeguet'in menajerinden 3 büyüklere teklif!

Aston Villa'da teknik direktörlük görevine Steven Gerrard'ın getirilmesiyle birlikte gözden düşen ve satış listesine konan Trezeguet yeniden Süper Lig’e dönmek istiyor.

Trezeguet'in menajerinden 3 büyüklere teklif!
Trezeguet'in menajerinden 3 büyüklere teklif!
GİRİŞ 10.12.2021 11:40 GÜNCELLEME 10.12.2021 22:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2 sezon Kasımpaşa formasıyla adından söz ettiren Mahmoud Trezeguet rotasını yeniden Türkiye'ye kırdı. 2019 yılında Aston Villa'ya transfer olan ancak geçirdiği ağır sakatlık sonrası gözden düşen Mısırlı yıldız flaş bir hamle yaptı.

İngiliz kulübünün "Kendine takım bul" demesi üzerine arayışlara başlayan Trezeguet'nin menajeri William D'Avila'ya Türkiye'ye dönmek istediğini söylediği öğrenildi. D'Avila'nın da hemen harekete geçerek Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a futbolcusunu teklif ettiği öğrenildi.

İngiliz basını, uzun süredir sakatlığı nedeniyle futbol oynayamayan yıldız futbolcunun şu şartlarda bonservisiyle bir takıma gitmesinin çok zor olduğunu, bu nedenle kiralama formülünün akla daha yatkın geldiğini ifade etti. 3 büyüklerin ara transfer döneminde kanat bölgesine takviye yapmak istemesi de Trezeguet'nin Türkiye'ye dönüş ihtimalini artırıyor.

Geçtığimiz günlerde adı Galatasaray ile anılan Mısırlı yıldız konusunda Fatih Terim'in çok olumlu düşünceleri olduğu biliniyor. 3 büyük kulüpten hangisinin Trezeguet için resmi bir girişimde bulunacağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • s.e. 2 yıl önce Şikayet Et
    eğer bu oyuncuyu fb bjk gs ts alır ise, ben onun başındaki hocaya hoca demem, yönetime başkana da başkan demem. ne bu ya? k.ç kılları ağırmış adamlar ile doldu takımlar. avrupanın en yaşlı ligi ymişiz. dünya kadar para harcayıp sıfır başarı. yazık.... şu an bjk nin eline bir fırsat geçti zaten bu sezon bitik. şu genç oyuncuları oynat yenilerini bul. birkaç sene böyle idare et. neredeyse bazı ufak ülke borcu kadar olan borçları bir eritmeyi deneyin.
    Cevapla
  • Saim 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerede sakat varsa önce düşünür sonra düşülür.
    Cevapla