Messi'den Barça'ya dönüş sinyali! Resmen açıkladı

PSG'ye transferi büyük ses getiren Lionel Messi, transfer olduğundan bu yana Katalan ekibine döneceği haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Arjantinli oyuncu bu söylentilere dair İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

Messi'den Barça'ya dönüş sinyali! Resmen açıkladı
Messi'den Barça'ya dönüş sinyali! Resmen açıkladı
GİRİŞ 23.11.2021 21:40 GÜNCELLEME 23.11.2021 21:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye transfer olan Lionel Messi, İspanya'dan Marca'ya özel açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız PSG'de mutlu olduğunu ve Fransa'daki hayata uyum sağladığını ifade etti.

Messi, Barcelona'dan ayrılış sürecine dair "Bana Barcelona'dan ayrılmam gerektiğini söylediler ve ayrıldım. Bunun başka bir açıklamasını yapamam." ifadelerini kullandı.

Xavi'nin Barcelona teknik direktörlüğüne getirilişini yorumlayan Messi "Xavi, Barcelona'nın evladı. Orada yaşadı ve büyüdü. Barcelona'nın her şeyini biliyor ve başarının nasıl kazanılacağının da farkında. Dani Alves'in de geri dönüşü çok önemli. Hem saha içinde hem saha dışında genç kadroya öğreteceği çok şey var." sözlerini kullandı.

Barcelona'ya olası geri dönüşü sorusuna "Futbolcu olarak mı?" cevabını veren Messi sözlerine şu şekilde devam etti;

"Açıkçası Barcelona'ya elbette geri döneceğim. Bu büyük kulübe katkıda bulunmak istediğimi defalarca açıkladım. Bunun ne zaman gerçekleşeceği hakkında pek bir şey bilmiyorum ama Barcelona'ya mutlaka geri döneceğim. Şu anda orada futbol oynamasam da büyük bir taraftarıyım. Kalbim her zaman Barcelona ile birlikte."

PSG'den takım arkadaşı Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Messi, "Açıkçası şu an ne düşündüğünü bilmiyorum. Mbappe bizim (PSG) için çok önemli bir futbolcu. Bizi hedeflediğimiz yerlere götürebilecek ve buna katkı sağlayabilecek yetenekte. Fransızcanın dışında İngilizce ve İspanyolcayı da çok iyi konuşuyor. Gelecek sezon ne olur bilemem ama şu an PSG'de devam ettiği için çok mutlu." ifadelerini kullandı.

İspanya'da Ronaldo ile yaşadığı rekabet hakkında gelen soruya ise "Ronaldo çok üst düzey. Manchester United ile yeniden gollerini atmaya başladı ve kulübü yakından biliyor. İspanya'da aynı amaç için farklı takımlarda yıllarca rekabet ettik ve bu güzel bir hatıra olarak kalacak. Onunla rekabet etmek güzeldi." sözlerini kullandı.

Eski Real Madridli Sergio Ramos ile PSG'de takm arkadaşı olmasını da yorumlayan Messi, "Kendisiyle çok sıkı olmasa da bazı konuşmalarımız olmuştu. İspanya Milli Takımı'nda yer alan Barcelonalı arkadaşlarımdan nasıl biri olduğunu öğrenmiştim. PSG'de soyunma odasında birlikte olmamıza inanamıyorum. O da sakatlığını atlattıktan sonra geri dönecek ve mutlaka bize en iyi şekilde katkı sağlayacaktır." dedi.

 

YORUMLAR 3
  • Bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    LAN Büyük Kulüblerin Hepsi Mafya Haklarindan Vaz Gecer Starlarda Bilmiyormusunuz
    Cevapla
  • Yörükoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    para para para illede para PSG NE PARA İÇİN GİTTİN.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ücretinde yüzde 50 indirim yapmasına rağmen gönderdiler onu ve ağlayarak gitti.
    Cevapla