Hakan Çalhanoğlu'ndan ezeli rakibi kızdıracak sözler!

İtalya Serie A takımlarından Inter'de forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Milan'dan ayrılma sürecini ve neden Inter'i tercih ettiğini açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan ezeli rakibi kızdıracak sözler!
Hakan Çalhanoğlu'ndan ezeli rakibi kızdıracak sözler!
GİRİŞ 16.11.2021 19:06 GÜNCELLEME 16.11.2021 19:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sezon başında Milan'dan ayrılıp ezeli rakibi Inter'e transfer olan Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, transfer süreci ve neden Inter'i tercih ettiği hakkında açıklamalarda bulundu.

433'e konuşan Milli yıldız, Milan'da iyi sezonlar geçirdiğini ancak yeni bir meydan okuma istediği için Inter'i tercih ettiğini belirterek, "Milan'da iyi sezonlar geçirdim. Orada halâ çok arkadaşım var. Kariyerimde yeni bir meydan okuma istediğim için Inter'e gitmeye karar verdim. Harika bir kulüp, geçen sezon ligi kazandılar ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar." ifadelerinde bulundu.

"Inter'in harika bir takım olduğunu biliyordum"

Inter'in harika bir takım olduğunu da dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Nasıl bir seçim yaptığımın farkındayım. Ama bu hayat. İleriye bakmalısın ve geriye bakmamalısın. Inter'in her zaman harika bir takım olduğunu biliyordum, derbilerde genellikle Milan'ı yeniyorlar." sözlerini sarf etti.

YORUMLAR 4
  • qwerty 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki de gitti. milan yıllar sonra şampiyonluğa oynuyor inter in 7 puan önünde
    Cevapla
  • sariyerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen milli takımda harika ol bir şey yaptığımız yok anca gezip duruyorsun oralarda Ben olsam utanırım antrenöre çıkart beni derim ben nasıl On numarasın anlamadım bir şey veremiyorsan ve ki ben bir şey veremiyorum çıkacağım de
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp be! Hakan senden bunu beklemezdim. Önce milanda oyna sonra aynı ligde ezeli rakibi olan inter e git sonrada milanın arkasından konuş..
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Milan taraftarı ona saygısızlık yaptı sırf intere giderken bonservis sağlamadığı için
    Cevapla