Kevin de Bruyne'den Guardiola sözleri

Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, kazandığı kupaların yanı sıra oynattığı futbolla da dikkatleri çekiyor. Manchester ekibinin yıldız futbolcusu Kevin de Bruyne, Guardiola'nın oyun felsefesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kevin de Bruyne'den Guardiola sözleri
Kevin de Bruyne'den Guardiola sözleri
GİRİŞ 15.11.2021 21:19 GÜNCELLEME 15.11.2021 21:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manchester City'nin, Belçikalı yıldızı Kevin de Bruyne, gittiği her takımda oyun felsefesin takıma empoze etmeyi başaran teknik direktör Pep Guardiola hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Marca'da yer alana habere göre Kevin de Bruyne, Guardiola'nın kontra atak futbolu oynatmayı tercih etmediğini dile getirerek, "Birçok insan bunu anlamıyor. Pep, kontra atak taktikleriyle zafer kazanmaktansa futbol ilkeleriyle kaybetmeyi tercih eder. Futbolda hücum etmeyi seviyor" dedi.

Kariyerinde Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'yi çalıştıran tecrübeli teknik direktör, oynattığı futbol, taktikleri ve kazandığı başarılar ile ön plana çıkmayı başarmıştı.(Fanatik)

YORUMLAR 1
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Guardiola bu gidişle gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör olur. adam gittiği takımı uçuruyor. şu andakilerin zaten tartışmasız en iyisi. Teknik direktörün en fazla % 5 katkı verdiği söyleminin tamamen saçmalık olduğunun canlı göstergesi.
    Cevapla