Mohamed Salah, formunun sırrını açıkladı: Müslümanlar genellikle...

Bu sezona oldukça iddialı başlayan Mohamed Salah, yaptığı açıklamalarda formunun sırrını açıkladı.

Mohamed Salah, formunun sırrını açıkladı: Müslümanlar genellikle...
Mohamed Salah, formunun sırrını açıkladı: Müslümanlar genellikle...
GİRİŞ 08.11.2021 23:42 GÜNCELLEME 08.11.2021 23:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son yıllarda Avrupa'nın en gözde futbolcularından birisi olan Mısırlı yıldız Mohamed Salah, oynadığı üst düzey futbolla şu sıralar sıklıkla Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile karşılaştırılıyor.

Bazı isimler tarafından karşılaştırılmanın ötesinde Ronaldo ve Messi'den iyi olduğu söylenen Salah, CNN'e açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Liverpool formasıyla sergilediği performansıyla tüm gözleri üzerine çeken Salah, şimdiden gelecek yılın Ballon d'Or ödülü için favori haline geldi.

Bu sezon Liverpool formasıyla çıktığı 15 resmi maçta 15 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu Premier Lig'de en çok gol atan Afrikalı futbolcu unvanını kazandı.

Bir yandan da Liverpool ile sözleşme görüşmelerine devam eden yıldız oyuncunun sözleşmesi 2023 yazında sona eriyor. İngiliz ekibinden istediği zammın da çok konuşulduğu Salah'ın beslenme rutini ortaya çıktı.

Salah'ın en sevdiği yemeklerden birisi Mısır spesiyalitesi kushari olarak yazıldı. Kahvaltı öğününde Hint gözlemesi Paratha ile birlikte bir bardak süt ve bir kase meyve tüketen Mısırlı yıldız, hafif yemekler tercih ediyor.

"İSTEDİĞİMİ YİYEBİLECEĞİM SÖYLENİYOR"

Mohamed Salah, yaptığı açıklamalarda, "Beslenme uzmanım, vücudumda hiç yağ olmadığı için istediğimi yiyebileceğimi söylüyor. Şunu söylemek doğru olur, Müslümanlar genellikle yemeğine çok dikkat eder." diye konuştu.

YORUMLAR 17
  • Ersin 2 yıl önce Şikayet Et
    Masallah bu haberde bile kavga etmeyi becermissiniz
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Salah'ın performansını kimse geçemez.
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan.Dikkat etmeli ne yaptığını ne yediğini bilmeli insan on muzdayer amma vücudun ihtiyacı bir muzdur kalanı hamballık.Tabiki tebrik ediyorum başarıdiliyorum başarılarının devamını bekliyorum seve seve izliyorum.Elhamdulillah
    Cevapla
  • Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman yemeye dikkat eder doğru. Peygamber imiz karnını hiç bir zaman tam olarak doyurmamistir sünnet tir az yemek kutluyorum Muhammed salahi
    Cevapla
  • Medet 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar yemeğine dikkat mi eder sacmalamıs
    Cevapla
  • Tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olmayandan alkış beklemezdik zaten
    Cevapla
  • Nurullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde değil şuurlu müslümanları kastediyor,peygamber efendimiz doymadan kalkınız ve iki öğün yiyiniz buyuruyor.Saçmalama yok gayet yerinde ve doğru söylemiş Salah.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Muslimnalar ne yedigine dikkat eder.veya yiyecegine onceden bakar onune her geleni yemez.icerigi musluman acisindan uygunmu degilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle