Ozan Kabak'a şok! En kötüler arasında...

Jürgen Klopp'un Liverpool'daki en kötü transferleri açıklandı. Milli stoper Ozan Kabak ve bir dönem Beşiktaş forması giyen Loris Karius listede yer aldı.

Ozan Kabak'a şok! En kötüler arasında...
Ozan Kabak'a şok! En kötüler arasında...
GİRİŞ 03.11.2021 18:55 GÜNCELLEME 03.11.2021 18:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

7 sezonluk Borussia Dortmund kariyerini sonlandıran Jürgen Klopp, 8 Ekim 2015'te İngiltere'nin en büyük takımlarından Liverpool'un başına geçti.

Kırmızılar'da 6. sezonunu geçiren Alman hoca bu süreçte kulübün 30 yıllık lig şampiyonluğu hasretine son verirken, üst üste 2 kez Şampiyonlar Ligi'nde final oynattı. Liverpool, 2005'te İstanbul'daki fantastik şampiyonluğun ardından 2018-19 sezonunda yeniden Devler Ligi'nin en büyüğü oldu.



Liverpool ile büyük başarılara imza atan Jürgen Klopp, UEFA Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Kupası'nı da kazanma başarısı gösterdi.

Klopp'un Liverpool dönemindeki transferlerini araştıran The Mirror, 6 yılda yapılan en kötü transferleri listeledi.

Listede Galatasaray altyapısından yetişen Milli stoper Ozan Kabak ve bir dönem Beşiktaş forması giyen Loris Karius da yer aldı.

OZAN KABAK

Listenin 5. sırasına Ozan Kabak'ı koyan gazete, 21 yaşındaki oyuncunun tempo ve ligin yoğunluğuna ayak uyduramadığını yazdı.



BEN DAVIES

Ozan Kabak ile beraber geçen sezon devre arasında takıma katılan Ben Davies de Kabak gibi beklentilerin altında kaldı. 



DOMINIC SOLANKE

Liverpool'da 21 maçta forma giyebilen beklentileri karşılayamayınca 2019 yılında 21 milyon Euro karşılığında Bournemouth'a gönderildi.



MARKO GRUJIC 

Liverpool'ın Kızılyıldız'dan kadrosuna kattığı Marko Grujic 5 sezonda sadece 8 maçta forma giyebildi. Sırp orta saha Cardiff, Herthe Berlin ve Porto'ya kiralık olarak gönderildi.



LORIS KARIUS

Listenin zirvesinde Alman kaleci Loris Karius var. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen tecrübeli eldiven, Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e kaybettiği maçta yaptığı hatalarla eleştirilerin ve tepkilerin hedefi olmuştu.



 

YORUMLAR 10
  • hassan 2 yıl önce Şikayet Et
    21 yaşındaki elin gavurunu allayıp pullayacağınıza bu çocuğun geldiği yerleri ve ülkemizi temsilini takdir etmek gerekir. Arsızmı hırsızmı ki böyle yorumlar yaptınız.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    21 yaşında dünyanın en zor ligine ve en iyi takımına transfer olmak buraya kötü yorum yazanların tüm sülalesine bile nasıp olması çok zor bir olay. bu kadar kıskançlık nedendir anlamak zor. buraya kötü yorum yazacağınıza durup kendinize bir bakın. bakın ki üzülün halinize.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak sizlere üzülüyorum. Nedir bu ozan düşmanlığı? Ne yaptı size? Gayret gelecek vadeden bir genç. Daha iyisini yapan çıksın yapsın Ozan mı engel
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    kabak adi üstünde kabak
    Cevapla
  • Vatandaş TC 2 yıl önce Şikayet Et
    ozan kabak değil ozan balon terimin balonu
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kullanıcı adını ne değişmiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle