Rakibin attığı gole sevinen futbolcuya soruşturma

Ukrayna'da akılamaz bir olay yaşandı. Kremin Kremenchuk'un oyuncusu Vitaliy Boyko, takımının Uzhgorod ile oynadığı lig maçında rakibin attığı golden sonra sevinirken kameralara yakalandı.

Rakibin attığı gole sevinen futbolcuya soruşturma
Rakibin attığı gole sevinen futbolcuya soruşturma
GİRİŞ 18.10.2021 18:44 GÜNCELLEME 18.10.2021 22:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ukrayna 2. Ligi'nde futbolda görülmemiş olaylardan biri yaşandı. Kremin Kremenchuk oyuncusu Vitaliy Boyko, Uzhgorod maçında rakibin attığı golden sonra sevinirken kameralara yakalandı. Bu görüntüler için, "Sevinç değil, kızgınlıktı" diyen futbolcu kimseyi ikna edemedi. Ukrayna Futbol Federasyonu, bu futbolcu hakkında soruşturma başlattı.

SORUŞTURMA AÇILDI

NTV Spor'un aktardığı habere göre; Bu görüntüler Ukrayna'da büyük sükse yaratırken, Ukrayna Futbol Federasyonu'nun Etik Komitesi oyuncu hakkında soruşturma başlattı. Şike şüphesi ile taranan oyuncudan bir kanıt elde edilemedi.

Boyko daha sonra yaptığı açıklamada "O bir sevinç değil, kızgınlıktı. Belki de yorgunluk etkisi ile bunu tam gösteremedim" dedi.

YORUMLAR 10
  • Tuncay 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence dünki maç son yilarin en iyi mücalede ve iyi oynan futbol maci olcakti ama hakem maçi katletti böyle hakemler oldukca malesef Turk futbolu gerilemeye mahkumdur.
    Cevapla
  • Alim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayni kemal kilicdaroglu...
    Cevapla
  • zenci 2 yıl önce Şikayet Et
    nokta atış, helal
    Cevapla
  • Ahi Ervan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Sansalan‘a Maçalan diye hakaret Eden güzide isadamina Ali Koyun dense acaba nasil reaksiyon gönderir. Yazik böyle insanlar çocuklarimiza örnek oldugu sürece kötü gidise devam. Futbolu birak insanliga kötü örnek.
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahi evrenin ismi ni sen oyuncak etmişsin kendine ne olacak şimdi?
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Maçalan da TS'ye çok sevindi. Hani soruşturma.
    Cevapla
  • Hadi ordan 2 yıl önce Şikayet Et
    Acı varmı acı?
    Cevapla
  • Yaw he he 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın hakemin en büyük hatası szalai yi direk kırmızı kartla atmamasıydı bütün eski hakemler bütün kararlarında haklı diyor hakeme siz ve başkanınız hala lafonten den masallar anlatmaya devam ediyorsunuz bu arada 1950 sonrası sampiyonluklarınız sayılmış artık formalarınıza yıldız koyabilirsiniz
    Cevapla
  • Hehe 2 yıl önce Şikayet Et
    Tsnin golüne ali şansalan gibi sevinmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle