Lazio'da Vedat Muriqi ile yollar ayrılıyor!

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan ancak İtalyan devinde istediği form seviyesini yakalayamayan Vedat Muriqi'nin Çizme macerası bitmek üzere. Lazio yönetimi, Kosovalo futbolcu hakkında nihai kararını verdi.

Lazio'da Vedat Muriqi ile yollar ayrılıyor!
Lazio'da Vedat Muriqi ile yollar ayrılıyor!
GİRİŞ 15.10.2021 09:37 GÜNCELLEME 15.10.2021 09:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe 'nin 17.5 milyon euro + 2.5 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan %5 pay karşılığında İtalya Serie A ekibi Lazio'ya sattığı Vedat Muriqi'nin Çizme macerası sona eriyor.

Dünyaca ünlü İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport, görev aldığı 42 resmi maçta yalnızca 2 gol atma başarısı gösteren Vedat Muriqi'nin Lazio'da gözden çıkarıldığını öne sürdü.

Söz konusu haberde, 20 milyon euro Transfer maliyetine ek olarak yıllık 2.2 milyon euro net maaş alan deneyimli golcünün performansının büyük hayal kırıklığı yarattığı ve kendisinin dahi bu durumdan memnun olmadığı kaydedildi.

FENERBAHÇE İHTİMALİ YÜKSEK

Yaptığı maddi yatırımın karşılığını sahada alamadığını düşünen Lazio yönetiminin, ara transfer döneminde Vedat Muriqi'yi elden çıkarmayı planladığı yazıldı. Bu doğrultuda Kosovalı futbolcunun yeni adresinin Fenerbahçe olacağı belirtildi.

Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe'ye geri dönmek adına teknik direktör Vitor Pereira ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve İstanbul'a dönmeyi arzuladığını Portekizli teknik adama ilettiği kaydedildi.

Vedat Muriqi'yi en az 15 milyon euro bedelle satarak zararının minimize etmek isteyen Lazio'nun bu ara transfer dönemine özel olarak satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama seçeneğine sıcak baktığı öne sürüldü.

VEDAT MURIQI LAZIO'DA NE YAPTI

Fenerbahçe'den Lazio'nun yolunu tutan Vedat Muriqi, İtalyan temsilcisinde süre aldığı 42 resmi maçta yalnızca 2 gol atarken, 2 kez de asist yaptı. Kosovalı futbolcu, sarı lacivertli kulüpte 36 resmi maça 17 gol ve 7 asist sığdırmıştı. (Hürriyet)

YORUMLAR 6
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'den yüksek bonservis ile giden futbolcuların çoğu balon çıkıyor, yine de Avrupalılar bizden oyuncu almaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Arapası 2 yıl önce Şikayet Et
    800 bin Avro bonuslarla 1 milyon avro bonservis ve futbolcuya yıllık 250 bin avro oynarsa buyursun
    Cevapla
  • alper 2 yıl önce Şikayet Et
    satılan ürün geri alınmaz :) almıyoruz geri
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    İşin tuhafı Fenerbahçe Vefatı 20 ye nasıl. Helal sana Fenerbahçe. Daha yolda çok adam var şişirip şişirip satılacak.
    Cevapla
  • anlaşıldı 2 yıl önce Şikayet Et
    Balon Patladı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle