Agüero: Messi'yi iyi görmedim, çok hastaydı

Barcelona'daki ilk sezonunu geçiren Sergio Agüero, Katalan devine transferi için pişman olmadığını söylerken yakın arkadaşı Lionel Messi hakkında da konuştu.

Agüero: Messi'yi iyi görmedim, çok hastaydı
Agüero: Messi'yi iyi görmedim, çok hastaydı
GİRİŞ 14.10.2021 19:39 GÜNCELLEME 14.10.2021 19:39

Manchester City tarihinin en önemli isimlerinden biri haline gelen Sergio Agüero bu sezon başında Barcelona'ya imza atmıştı.

Agüero'nun yakın arkadaşı Lionel Messi ile birlikte forma giymesi beklenirken Barcelona ile anlaşmaya varamayan Messi takımdan ayrıldı ve PSG'ye imza attı.

El Pais'e röportaj veren Sergio Agüero, Barcelona'ya transferini anlatırken pişman olmadığını vurguladı.

"Pişman değilim. Dürüst olalım, kim Barcelona'da oynamak istemez ki? İyi de olsa kötü de olsa birçok futbolcu Barça'da forma giymek ister"

"Leo ile oynamak ve iyi bir takım kurulacağı beklentisiyle geldim. Kulüp bunu yapmaya çalıştı. Beni aradıklarında 'Kazanacağım para umrumda değil. Mümkün olduğunca takıma yardım edeceğim' diye düşündüm"

"Messi'yi ziyarete gittiğimde iyi görmedim"

Sergio Agüero, Lionel Messi'nin takımdan ayrıldığı süreçle ilgili de konuşurken Arjantinli yıldızla bir anısını paylaştı.

"Bir şok anıydı. Öğrendiğimde inanamadım. Onu evine ziyarete gittim, çok hastaydı. Onu hiç iyi görmedim."

"Kişiliğim nedeniyle çok üstüne gitmedim. Olanları unutturmaya çalıştım. E Spor takımımla neler yaptığımızdan bahsettim. Yarı yolda kaldığını gördüm ve dikkatini dağıtmaya çalıştım"

Sergio Agüero'nun Barcelona'ya transferinden günler sonra Messi kulüpten ayrıldı.

Agüero bu sezon sakatlığı nedeniyle şu ana kadar Barcelona formasıyla henüz resmi bir maçta görev yapamadı.

 

KAYNAK: NTV SPOR