Yusuf Yazıcı için ayrılık iddiası!

Ligue 1'de geçen sezon Lille'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Yusuf Yazıcı için ayrılık çanları çalıyor.

Yusuf Yazıcı için ayrılık iddiası!
Yusuf Yazıcı için ayrılık iddiası!
GİRİŞ 30.09.2021 18:30 GÜNCELLEME 30.09.2021 18:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, geçen sezon yakaladığı lig şampiyonluğunun ardından bu sezon beklentilerin çok gerisinde kaldı. Fransız ekibinin taraftarları takıma tepki gösterirken, milli futbolcumuz Yusuf da hedef tahtasına oturtuldu.

FİZİKSEL AÇIDAN KÖTÜ DURUMDA

Milliyet'in Fransız basınından aktardığı habere göre; Lille, Yusuf Yazıcı'yı devre arasında takımdan göndermeyi planlıyor. Haber detayında Jocelyn Gourvennec'in raporu doğrultusunda böyle bir karar verildiği öne sürüldü. Yine aynı haber de Yusuf Yazıcı'nın, Gourvennec'in oynattığı 4-4-2 sistemine uymadığı ve oyuncunun fiziksel açıdan kötü durumda olduğu vurgulandı.

TARAFTARLAR İSYANDA

Öte yandan Lille taraftarları da sosyal medyada Yusuf Yazıcı'yla ilgili acımasız yorumlar yaptı. Forma şansı bulamadığı için huzursuz olan Yusuf Yazıcı'nın kendisini sorgulaması gerektiği görüşünde birleşen taraftarlar, milli futbolcunun takımdan gönderilmesi gerektiğini savundu.

YORUMLAR 7
  • Güle güle 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi olsaydı oynardı
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf yazıcı saf yetenek ama hırs yok azim yok sahada ruh gibi geziyor. Ts'ye döner.
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk günde söyledim şimdi de söylüyorum, ben 40 yaşındayım amatör takımlardanoynadım bundan 2 gömlek dah iyi oynarım, çakma talisca
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte amatör takımda oynadığın için oyun görüşünde amatörce aynı süperligdeki amatörler başkan hocalarda senden çok olduğu için Türk futbolunun hali ortada kimse bu ülkede hakettiği görevinde değil herkes herişi biliyor kimse kendi işini yapmıyor.
    Cevapla
  • boş Adam.... 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyooo ne diyooo...evet iki gömlek iyi oldugun kesin hele hele göbek kısmın,yoksa amatörden bi tik yukarda olman gerekiyordu
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende diyorumda işte kimse dinlemiyor
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bencede kotu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle