İspanyollar Falcao'yu konuşuyor!

Vallecano formasıyla üçüncü maçında üçüncü golünü kaydeden Radamel Falcao, İspanya'nın gündemine oturdu.

İspanyollar Falcao'yu konuşuyor!
İspanyollar Falcao'yu konuşuyor!
GİRİŞ 27.09.2021 15:43 GÜNCELLEME 27.09.2021 18:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da geçirdiği iki sezonda sakatlıklarla mücadele eden ve beklentilerin uzağında kalan Radamel Falcao sezon başında İspanya'nın yolunu tutmuştu.

Atletico Madrid formasıyla unutulmaz izler bırakan Radamel Falcao yıllar sonra Madrid'e bir başka takım formasıyla geri döndü. Deneyimli futbolcunun yeni adresi Rayo Vallecano olurken Falcao'nun yeni kariyeri çok hızlı başladı.

Vallecano formasıyla çıktığı ilk maçta sonradan oyuna girip gol atan Falcao, ikinci maçında da yine sonradan maça dahil olup golünü kaydetti. Falcao, Cadiz karşısına ise ilk 11'de başladı ve takımının ikinci golüne imza atarak galibiyette önemli rol oynadı. İspanyol basını ve Rayo Vallecano cephesi, El Tigre'nin 3 maçta 3 gollük performansını sıklıkla konuşmaya başladı.

Falcao'nun Cadiz'e attığı golde asisti yapan Ivan Balliu, takım arkadaşı hakkında övgü dolu sözler kullandı. Balliu, "Falcao ile her şey çok daha kolay. Başarısız olmayacak. Böyle bir oyuncuya sahip olmak inanılmaz. Antrenmanda da sahadakiyle aynı" dedi.

Vallecano'nun 39 yaşındaki teknik direktörü Andoni Iraola da Falcao'dan memnuniyetini dile getirirken, "Falcao yalnızca gol atmak için değil, çabucak adapte olmak ve her şeye yardım etmek için büyük bir iştahla geldi. Çünkü ondan takımın daha iyi oynamasını sağlayacak başka şeyler de talep edeceğiz. Mutluyum" ifadelerini kullandı.

AS gazetesi, Radamel Falcao için "Vallecas kaplanıyla çıldırıyor" manşetiyle yayınladığı haberinde Kolombiyalı yıldıza geniş yer verdi. Marca ise yıldız futbolcuyla ilgili paylaştığı haberinde "El Tigre, Avrupa kokuyor" başlığını attı.

Radamel Falcao iki sezon formasını giydiği Galatasaray ile 43 resmi maça çıkarken 20 gol kaydetti ve 3 asist yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüp sözleşmesinin bitimine bir yıl kala oyuncuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti ve Falcao, La Liga'nın yolunu tuttu.

YORUMLAR 11
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Onu da harcadık sagolasin fterim mustafa muhammed oğlum sen de git kurtar kendini
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    gs de star olurdu.fakat gs de biri var diyoki bu takımin stari benim.starlığa aday futbolcuyu harcar.falcao da buna kurban gitti.falcaoya uymayan sistemle oynadi gs.
    Cevapla
  • Serce 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs de sorun yokta yapılan kontrat adamların yatarak para almalarını kolaylaştırımış yan gel yat al parayı romen topçulara bakarsanız adamlar oynuyor sag bek fırtına vs darısı yatıpta para alan futbolcuların başına bıran önce gıderler
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    falcao gs de kalmamasının sebebi gol atmaması değil sakatlık,yıllık ücret ve yabancı sınırıdır. boşuna fatih terime sallamayın
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim bütün sorunların kaynağı. Marsilya maçında göreceksiniz tekrar.
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynayana değil oynatana bak. Mustafa Muhammed'i de köreltti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle