Dünya devi Çağlar Söyüncü'nün peşinde

Leicester City'de oynayan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü için İspanyol basınından heyecan verici bir iddia ortaya atıldı.

Dünya devi Çağlar Söyüncü'nün peşinde
Dünya devi Çağlar Söyüncü'nün peşinde
GİRİŞ 26.09.2021 15:01 GÜNCELLEME 26.09.2021 15:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier League ekiplerinden Leicester City'de forma giyen ve aynı zamanda Türk Milli Takımı'nın da formasını terleten Çağlar Söyüncü, iddialara göre İspanyol devi Real Madrid'in transfer listesinde.

İspanyol basınında yer alan habere göre Çağlar, Real Madrid'in listesine EURO 2020'de girdi. Türkiye'nin başarısız tamamladığı turnuvaya rağmen Çağlar'ın performansından etkilenen Real Madrid yetkilileri, Çağlar'ın İngiltere Premier League'de de Leicester City ile gösterdiği performanstan hayli memnun.

Özellikle Raphael Varane'ın Manchester United'a satışından sonra savunmanın merkezinde eksiklik yaşayan Real Madrid, buraya kesin bir takviye arayışında. Çağlar'ın Leicester City ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunurken, aynı haberdeki iddialara göre Leicester City'nin başarılı savunma oyuncusu için talep ettiği ücret 45 milyon sterlin.

Çağlar bu sezon Leicester City ile Premier League'de çıktıkları 6 maçın 6'sına da ilk 11 başlayıp 90 dakika süre aldı. (NTV)

YORUMLAR 9
  • 1453RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş adam hiç bi özelliğini görmedim.
    Cevapla
  • Aroz 2 yıl önce Şikayet Et
    Real Madrid'in istediği 45 milyon Euro değeri olan adama boş adam diyen örümcek kafalı. Özelliklerini göremeyecek kadar malsin
    Cevapla
  • Şevket 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu arkadaşların bir çoğu heyecan yapmış. Heyecan yapmayın lütfen sakin olun arkadaşlar siz bize lazımsınız.
    Cevapla
  • Fatsalı 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar heyecanlandım ki kalbim küt küt atıyor şakamısınız
    Cevapla
  • mask 2 yıl önce Şikayet Et
    inandım mı hayır haaa alabilir ama ne için alır kaç maç oynatır o önemli avrupanın en önemli 10 kulübü vardır bunların belli bir oyun standartı vardır en önemli standartı kalecisi dahi topu oyuna sokacak tekniğe sahip olmalıdır öyle kaba saba defans anlayışları yoktur eğer öyle olsaydı bugün o on dev kulüpten biri olamazdı
    Cevapla
  • serko 2 yıl önce Şikayet Et
    cok heyecanlandim mesele milli olunca boş adam oluyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle