Inter, Alexis Sanchez kararını verdi!

Transferde Fenerbahçe ile de anılan Alexis Sanchez için karar çıktı. Inter, futbolcu ile yolları ayıracak. İspanya'dan iki kulüp, Sanchez'i istiyor.

Inter, Alexis Sanchez kararını verdi!
Inter, Alexis Sanchez kararını verdi!
GİRİŞ 22.09.2021 11:52 GÜNCELLEME 22.09.2021 12:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Ligi ekiplerinden Inter'de forma giyen Şilili hücum oyuncusu Alexis Sanchez ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılan Sanchez'e İspanya'dan teklifler var. Detaylar haberde...

Inter, Sanchez konusunda kararlı

Koronavirüs döneminde futbolcuların kazançlarında kesintiye giden Inter, Alexis Sanchez'in yüksek maliyetinden kurtulmayı amaçlıyor.

Sevilla ve Betis talip

İngiltere'den The Sun'ın haberine göre; Inter futbolcu ile ilgili görüşmeler yapmaya sıcak. Serie A devi, Sevilla ve Real Betis gibi İspanyol takımlarının gündemine gelen Sanchez ile kesin olarak yollarını ayırmak istiyor. 

Aylık kazancı 460 bin pound

32 yaşındaki futbolcunun aylık kazancının 460 bin pound olduğu ve Inter'in  bu sezon sadece 1 maçında 23 dakika süre aldı.

Kariyerinde dev takımlarda oynadı

Sakatlıklarla daha çok gündemde kalan oyuncu Şili Milli Takımı'nda ise 6 maçta 3 gol kaydetmişti. Sanchez daha önce Manchester United, Arsenal, Barcelona ve Udinese takımlarında da oynamıştı.

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 1
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Etinin fotoğrafı değil mi bu :)
    Cevapla