Michael Frey gol krallığında zirvede!

Fenerbahçe'den Belçika'nın Antwerp takımına satılan İsviçreli futbolcu Michael Frey yeni takımında çıktığı 8 maçta fileleri 9 kez havalandırarak gol krallığında zirvenin sahibi oldu.

Michael Frey gol krallığında zirvede!
Michael Frey gol krallığında zirvede!
GİRİŞ 21.09.2021 12:07 GÜNCELLEME 21.09.2021 12:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Performansıyla herkesi şaşkına çeviren eski Fenerbahçeli Michael Frey, gol krallığına şimdiden adaylığını koydu. İsviçreli golcü, bu sezon Antwerp formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 8 maçta 9 gol attı ve 1 asist kaydetti. Sarı-lacivertlilerin, 2018 yılında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Zürih'ten transfer ettiği Frey, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 23 maçta 5 gol atmıştı. 27 yaşındaki İsviçreli forvet, sezon başında Fenerbahçe'den 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi.

SAMATTA DA GOLLE BAŞLADI

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi rakiplerinden olan Antwerp'de devre arasında sarı lacivertlilerden kiralık olarak transfer edilen bir diğer forvet Mbwana Samatta ise 90 dakika sahada kaldı. Samatta, ilk maçında Avrupa Ligi'nde Belçika ekibinin Olympiakos'a 2-1 yenildiği karşılaşmada takımın tek golünü kaydetmişti. (Milliyet)

YORUMLAR 5
  • FBFBFB 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da futbol oynanıyor bizde ise tiyatro oynanıyor.Dünya kadar art niyetli futbolcular var ligimizde hakemi nasıl aldatırım oyunu nasıl soğuturum kafasında.Avrupada futbolu çirkinleştiren topçuya kesinlikle prim verilmez bizde maalesef tam tersi oyüzden Avrupa'da başarılı olamıyoruz.Istatistik de bunu gösteriyor bizde topun oyunda olduğu süre Avrupa'ya nazaran çok daha düşük.
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    orasi avrupa takimi ve avrupa ulkesi ligi her yer turkiye hali saha super ligi degil bizim lig hali saha super ligi herkese hayirli olsun....ha birde hali saha milli takimimiz var....
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben herzaman söyledim söylüyorumda bu yöneticilerden tut basta medya yorumculari olmak üzere türkiyedeki futbol bakislari tamamen cobanca frey bos oyuncu deyil iyi bir gölcü diye defalarca yazdim hic kime söylediysem dedimya hepsi coban
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin bu saçma sapan oyun sisteminde dünyanın en iyi golcüsünü de getirseniz sıfır çeker. Frey kötü topçu değildi ki. Şimdide berişa gibi iyi bir golcünün futbol hayatını bitirecek.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı şu,ülkemizde bir futbol altyapısı ve buna bağlı olarak bir sistem yok.bireysel yetenek ile hücum edip goller bekliyoruz.aynı şekilde savunmada ise gelen topu savuşturma anlayışı işe savunma anlayışımız var.orta sahalar zaten evlere şenlik.
    Cevapla