Samed Yeşil'in inanılmaz hikayesi! Liverpool'dan fabrika işçiliğine

Bir dönem Liverpool forması giyen Samed Yeşil, Almanya’da bir fabrikada çalışmaya başladı. 5. ligde oynayan futbolcu, “Çok maç oynayıp gol atarsam tekrar yukarı çıkarım” dedi.

Samed Yeşil'in inanılmaz hikayesi! Liverpool'dan fabrika işçiliğine
Samed Yeşil'in inanılmaz hikayesi! Liverpool'dan fabrika işçiliğine
GİRİŞ 09.09.2021 11:09 GÜNCELLEME 09.09.2021 13:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Almanya Düsseldorf'un kuzeybatısındaki Krefeld şehrinde, karısı Gonca ve küçük oğulları İlyas ile birlikte yaşayan Samed Yeşil, Alman futbolunun beşinci kademesinde haftada üç kez antrenman yapıyor.

Bölgesel bir lig olan Oberliga Niederrhein'in DJK Teutonia St Tonis takımında oynuyor. Yeşil, aynı zamanda hafta içi sabah 7'den 15:30'a kadar bir fabrikada çalışıyor ve hava filtreleri üretiyor.

27 yaşındaki futbolcu, "Profesyonel lige geri dönemezsem diye futboldan sonra da yaşamanın yollarını denemeliyim. Eminim bu sezon 30 maç oynayabilir ve 15-20 gol atabilirsem, o zaman tekrar yukarı çıkacağım" dedi. Bayer Leverkusen altyapısında yetişen Türk asıllı Alman oyuncu, 2012 yılında 2.3 milyon Avro karşılığında İngiliz devi Liverpool'a transfer olmuştu. Liverpool'a transferinden sonra bir türlü istenileni veremeyen Samed Yeşil'in kariyeri Almanya 5. Ligi'ne kadar geriledi.Samed Yeşil'in transferi için Trabzonspor bir dönem uzun uğraşlar vermişti. 

YORUMLAR 6
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim fabrikaya transfer edelim 3200arti agi
    Cevapla
  • Angaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye gelse hala oynardı ondan daha kötüleri hala oynuyor zaten
    Cevapla
  • galatasaraylı 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk takımlarını beğenmezseniz ve değerinizin üstünde para isterseniz bizde size ağlayamayız
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fm de efsaneydi
    Cevapla
  • HASAN 2 yıl önce Şikayet Et
    şenol hocayı arasaydın seni milli takıma alırdı kurtulurdun... nede olsa kenan karaman, okay, enes... senden çok farkları yok... yazık etmişsin ya...böyle imkanlar varken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle