Ronaldo'dan annesine ilginç yasak

Manchester United'ın yeni transferi Cristiano Ronaldo, İngiliz basınına konuştu. Annesine koyduğu yasak ve ünlü olmanın zorluklarını anlattı.

Ronaldo'dan annesine ilginç yasak
Ronaldo'dan annesine ilginç yasak
GİRİŞ 07.09.2021 16:46 GÜNCELLEME 22.09.2021 19:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

12 yıl aradan sonra İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, annesiyle ilgili aldığı bir kararı paylaştı. Ronaldo'nun annesi bundan sonra oğlunu stadyumda izleyemeyecek. 

Ronaldo annesini koruma altına aldı

Kariyerini annesine borçlu olduğunu daha önceki röportajlarında dile getiren dünyaca ünlü Portekizli yıldız Ronaldo, 'Aile her şeydir' diyerek annesini koruma altına aldı.

Sağlığını düşündü ve maçlardan uzak tutacak

"Annem bu ailenin her şeyidir. Bugüne kadar sahip olduğum şeyin mimarıdır. Beni her zaman desteklediği için kendisine minnettarım" diyen Ronaldo, İngiliz gazeteci Pierce Morgan'a yaptığı açıklamada annesini stadyumdan uzak tutacağını dile getirdi.

Stadyumda bayıldı, dişi kırıldı

Ronaldo, "Anne dinle, artık bir babam yok. Ben annemi de kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden, çeyrek final, yarı final ve finali izlemeyeceksin" dedi.

Hatırlanacağı üzere Ronaldo'nun 66 yaşındaki annesi Dolores Aveiro, daha önce stadyumda bayılmış ve bir keresinde de maç izlerken yaşadığı stresten dişi kırılmıştı. 

"Hayallerinin peşinden git Ronaldo"

Öte yandan Ronaldo, annesinin kariyeri adına çok önemli bir sözünü de hatırlattı. Ronaldo, 12 yaşındayken Sporting genç takımında oynamak için Lizbon'a gitmek istediğini ve annesinin o gün kendisine, "Oğlum gerçekten istediğin buysa seni durdurmayacağım. Gitmene izin vermek benim için zor olacak ama hayallerinin peşinden git" dediğini hatırlattı. 

"Ronaldo olmak sıkıcı"

Manchester United'da yeniden 7 numaralı formayı terletecek olan Ronaldo, dünyaca ünlü olmanın zorluklarından da bahsetti.

Ronaldo, "Dürüst olmak gerekirse Ronaldo olmak çok sıkıcı. Son 2 yılda çocuklarımla kaç kez parka gittiğimi biliyor musunuz? Sıfır. Çünkü ben parka gittiğimde bir anda bir sürü insan yanımıza geliyor. Çocuklar gergin oluyor, ben gergin oluyorum. Olmuyor. Arkadaşlarla bara gidemiyorum. Çünkü orada benimle rahat olamayacaklarını biliyorum. Maalesef çevremdeki insanlar benden daha gergin oluyorlar" diye konuştu. 

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 12
  • Hüsnü 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel haber
    Cevapla
  • Aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo en sevdiğim yemek makarna diyecek kadar mütevazı bir kişilik aslını kaybetmemiş.
    Cevapla
  • Manchester 2 yıl önce Şikayet Et
    CR7 olmak kolay mı adamın yaptıpı şeyleri hangi futbolcu yapabili başka
    Cevapla
  • DELIKADIR 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama islam islam diyorsunuz , müslümanin yapmadigni o hiristiyan olarak yapiyor . Müslümanliktan bahsediyoruz, ülkede cinayetler dilandirilicik sahterkarliklar hangi üc kagitcilik varsa hepsi var . Ama biz Müslüman bir ülkeyiz. Önce INSAN olmak gerekir. Müslümanliga birini davet ederken önce örnek olmak gerek . Bizler sadece sözde müslümanlar olmuş bir toplum haline gelmişiz . Bu adam gibi şöhret ve para olcak gökdelenin üstüne gökdeen dikmeye kalkariz ki ordan geri kalanlara bakmaya . Adamsa halen adam…. Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmiş …..
    Cevapla
  • abdulhamit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kusursuz olan islam'dır
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah tale sana Müslüman olmayı nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • Mert haksever 2 yıl önce Şikayet Et
    Musluman olmasin daha iyi ne demek ya? Müslümanım diyip aykiri davranan zaten musluman degildir saçmalamayin, huzur islamda!
    Cevapla
  • Chngr 2 yıl önce Şikayet Et
    Simdiki muslumanlar gibi. Olacaksa bence olmasin. İyilikl yapmayi keser menfaatci olur Paradan baska bir seyi gormez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle