Ali Akman'ın golü, Nijmegen'e galibiyeti getirdi!

Hollanda Ligi'nde NEC Nijmegen, Ali Akman'ın attığı golle Heracles'i deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Ali Akman'ın golü, Nijmegen'e galibiyeti getirdi!
Ali Akman'ın golü, Nijmegen'e galibiyeti getirdi!
GİRİŞ 29.08.2021 17:55 GÜNCELLEME 29.08.2021 17:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Hollanda 1. Futbol Ligi'nde (Eredivisie) NEC Nijmegen, Ali Akman'ın attığı golle Heracles'i 1-0 yendi.

Eredivisie'nin üçüncü haftasında Heracles'e konuk olan NEC Nijmegen, milli futbolcu Ali Akman'ın 50. dakikada attığı golle galibiyete uzandı.

Ev sahibi ekipte forma giyen Sinan Bakış, 41. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalırken, NEC Nijmegen 77. dakikada Bruijn ile penaltıdan yararlanamadı.

Sezon başında Almanya'nın Eintracht Frankfurt ekibinden NEC Nijmegen'e kiralanan 19 yaşındaki Ali Akman, geçen hafta da 2-0 kazandıkları PEC Zwolle maçında takımının ilk golünü kaydetmişti.

Ligdeki ikinci galibiyetini alan NEC Nijmegen, puanını altıya çıkardı.

YORUMLAR 21
  • Antiteksas 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali kendisini bir kaç açgözlülük yapan ve komisyon peşinde olan sözde yöneticiler için kendini harcatmadı. Artık hangi İstanbul takımı istediyse kendini bitirmek istemedi, hayatının verdiği en doğru karar.
    Cevapla
  • klm 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben futbolcu olsam kim parayi verirse onda oynarim arkadas. Futbol demek para demek gerisi hikaye
    Cevapla
  • erdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    bazi yorumlara bakiyorumda yav ne kadar istemezukciler var
    Cevapla
  • Rotterdam Hüsnü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ligde defans yok forvet becerilerini geliştiriyorsun bende hollanda da doğdum büyüdüm, buradan almanyaya italyaya giderse komple topçu olur yoksa yeri bank asya
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende Hollandada doğdum büyüdüm. Gol goldür. Tebrikler Ali Akman her hafta takip ediyoruz ve iki haftadır mutluyuz devamı gelsin inşaAllah.
    Cevapla
  • Krokodil 2 yıl önce Şikayet Et
    Gol atmakla adam olunmuyor ben sporcunun ahlaklısını severim demiş rahmetli bedir kardeş ali akman bursaya amcası ile kazık atarak gitmistir...ali akman bursasporun tüm alt yapı imkanlarını kullanarak ve bursaspor forması teslim edilip adı duyulduktan sonra her türlü kulübünün menfatini gözetmeksizin ayntrak greyfurtta bedelsiz gitmiş amcası da sözleşme ve imza parası adı altında cukka yı cebine indirmiştir...bir futbolcunun 5 yıl asgari de mali maliyetini hesap edersen ayhan akman bir nevi hırsızlık yapmıştır bu toplumda hırsızlara en azından karaktersiz denilmesi normaldir buda 4...
    Cevapla
  • Prrkazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Babanın oglumu para bu başka birşey degıl .hele sen bir ewde otur bakalım kımse kapını çalıp sana beş krş verırmi.en iyisini yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle