Cristiano Ronaldo'nun menajerinden Manchester City hamlesi!

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes santrfor arayan Manchester City'ye Juventus'ta mutsuz olan Portekizli yıldızı önerdi.

Cristiano Ronaldo'nun menajerinden Manchester City hamlesi!
Cristiano Ronaldo'nun menajerinden Manchester City hamlesi!
GİRİŞ 17.08.2021 14:40 GÜNCELLEME 17.08.2021 14:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye transfer olmasının yankıları sürerken, İtalyan basınından futbol dünyasını sarsacak sansasyonel bir iddia geldi.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Juventus'ta mutlu olmayan oyuncusunu Premier Lig ekibi Manchester City'ye teklif etti.

Sergio Agüero'nun ayrılmasının ardından santrfor arayışlarına başlayan City'nin listesinin ilk sırasında Harry Kane yer alırken, Tottenham'ın 150 milyon sterlinde diretmesi bu transferi bir hayli zora sokmuştu. Bu noktada devreye giren Mendes, Ronaldo'nun City için bir alternatif olabileceğini İngiliz devinin yönetimine iletti. 

Juventus satmaya hazır

Juventus'un sözleşmesinin bitmesine bir yıldan az kalan Ronaldo'yu yüksek maaşının da etkisiyle 25 milyon sterline satmaya hazır olduğu kaydedilirken, Manchester City yönetiminin bu teklifi değerlendirmeye aldığı ve Harry Kane transferinde mutlu sona ulaşamamaları halinde Ronaldo için adım atabilecekleri kaydedildi.

YORUMLAR 7
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo şuan son dönemlerde futbol kariyerinin son demlerini yaşayan futbolcu son atalanta maçında olduğu gibi sahada pek varlık göstere medi eski savaşçı ruhu mücadeleci azmi git gide azalıyor sahada etkisi azalıyor bence yavaş yavaş futbol kariyerine son vermeyi düşünmeli herkesin gözündeki mükemmel ronaldo izlenimi bitmeden futbolu bırakmalı bence
    Cevapla
  • Beyza 2 yıl önce Şikayet Et
    Selam
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo giderse şaayet city tüm kupaları alma ihtimali her zamankinden daha fazla olur. Net
    Cevapla
  • 43 kutahya 2 yıl önce Şikayet Et
    bundan sonra surekli geri gidecek messide ronaldoda,
    Cevapla
  • Mahoni 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yaşlı, normal değil mi?
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee gitsin bi zahmet adam artık 36 yaşında bizimkiler 30 olmadan geriye gidiyor
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle