Cengiz Ünder'in golü galibiyete yetmedi!

Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder gollerine devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcumuz Montpellier maçının ardından Bordeaux ağlarını da havalandırarak 2'de 2 yaptı.

Cengiz Ünder'in golü galibiyete yetmedi!
Cengiz Ünder'in golü galibiyete yetmedi!
GİRİŞ 15.08.2021 22:43 GÜNCELLEME 16.08.2021 00:35

 Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, Bordeaux ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ilk golünü kaydetti.

Ligue 1'in 2. haftasında Olympique Marsilya, Bordeaux'yu ağırladı.

Ev sahibi takım, Cengiz'in 34 ve Payet'nin 41. dakikadaki golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Bordeaux, 51. dakikada Pembele ve 57. dakikada Oudin'in attığı gollerle skora eşitlik getirdi.

Marsilyalı Balerdi'nin 88. dakikada kırmızı kart gördüğü mücadele 2-2 sonuçlandı.

Olympique Marsilya'nın Roma'dan kiraladığı Cengiz Ünder, Ligue 1'deki ikinci maçında da fileleri havalandırdı.

Olympique Marsilya 4 puanla 6'ncı, Bordeaux ise bir puanla 16. sırada yer aldı.

Marsilya - Bordeaux maçında korkutan an!

Ligue 1'in ikinci haftasında Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya, evinde Bordeaux ile karşılaştı. Mücadelenin ilk dakikalarında korkutan bir an yaşandı...

Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya, Ligue 1'in ikinci haftasında evinde Bordeaux ile karşılaştı. Milli oyuncu Cengiz, maça 11'de başladı.

Mücadelenin başlamasından bir kaç dakika sonra korku dolu anlar yaşandı...

6. dakikada Dimitri Payet serbest vuruşu kullanmak için hareketlenirken aniden durdu. O sırada Bordeaux barajında yer alan Samuel Kalu, bir anda yerde kaldı.

İki takım oyuncuları da hemen Kalu'nun çevresinde toplanırken, doktorlar sahaya çağrıldı. Kalu, sağlık ekipleri sahaya girer girmez ayağa kalktı.

Kalu, 2019'de bir Nijerya idmanında da bayılmıştı.