Michael Frey coştu! 5 gol birden...

Fenerbahçe'nin Belçika ekibi Antwerp'e sattığı Michael Frey, Standard Liege deplasmanında tam 5 gole imza attı, maça damgasını vurdu.

Michael Frey coştu! 5 gol birden...
Michael Frey coştu! 5 gol birden...
GİRİŞ 08.08.2021 16:23 GÜNCELLEME 08.08.2021 16:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Belçika Jupiler Lig'in 3'üncü haftasında Royal Antwerp deplasmanda Standard Liege'i 5-2 mağlup etti. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Antwerp'e transfer olan Michael Frey, takımının 5 golünü de atarak galibiyetin mimarı oldu.

Belçika Jupiler Lig'in 3'üncü haftasında Standard Liege, sahasında Antwerp ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Temmuz ayında Fenerbahçe'den Antwerp'e transfer olan Michael Frey damga vurdu. 27 yaşındaki oyuncu, 6, 37, 59, 61 ve 68'inci dakikalarda attığı 5 gol ile takımına galibiyeti getirdi. Ev sahibinin golleri ise 55'inci dakikada Muleka ve 77'nci dakikada Dragus'tan geldi. İsviçreli oyuncu, 77'nci dakikada alkışlar eşliğinde yerini Eggestein'a bıraktı. Bu sonuçla, Antwerp ligdeki ilk galibiyetini elde ederek puanını 3'e yükseltirken Standard Liege ise 4 puanda kaldı.

Frey, bu sezon Antwerp formasıyla çıktığı 3 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

YORUMLAR 12
  • keamu 2 yıl önce Şikayet Et
    ikinci ribery vakası..
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Antwerp denen takım bu adam 2 milyon euro vermişte almışta. Tüm zamanların en sahte transfer dümenlerini döndürüyor bu takım.
    Cevapla
  • aliveli 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu gol atsa ne olacak adam kazmanın teki...bir maçta bu kadar gol atar sonra bir bakarsın hiç gol atamaz. freyden ne köy olur ne de kasaba...
    Cevapla
  • selami 2 yıl önce Şikayet Et
    KOÇUM benim. Bu takımı bitirecek az kaldı. Milleti de birbirine düşğrecek. Bakın görün.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Simdi 10 milyon € verip geri alin sonra yine gonderin Fenerin yaptigi is bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle