İşte Messi'nin yeni adresi! 2+1 yıllık sözleşme...

Barcelona'dan ayrılan Messi'nin yeni takımı belli oldu. Arjantinli yıldız, bu akşam Paris'e geçecek ve pazartesi günü Paris Saint-Germain'le sözleşmeyi imzalayacak.

GİRİŞ 08.08.2021 14:22 GÜNCELLEME 08.08.2021 14:25
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

L'Equipe'te yer alan habere göre; pazar günkü basın toplantısıyla Barcelona'ya gözyaşları içinde veda eden Lionel Messi, akşam saatlerinde Paris'e gidecek. Lionel Messi, pazartesi sabahı sağlık kontrollerine girecek ve ardından imza atacak.

Lionel Messi'nin veda toplantısı sırasında PSG ve bazı takımlarla görüşüyorum demesinin hemen ardından haberin çıkması dikkat çekti.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME, 40 MİLYON EURO

Messi, Paris Saint-Germain ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak ve bu sözleşme karşılığında net 40 milyon euro maaş alacak.

Lionel Messi kariyeri boyunca sadece Barcelona forması giyerek tarihe geçmişti. Messi ile PSG dışında Manchester City'nin de ilgilendiği iddia edilmişti.

YORUMLAR 44
  • happier 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamların yaptığı muhabbete bak ya yok net mi bürüt mü SGK dahil mi? He ya aylık akbil bir de yemek fişi de verecekler ve üç ayda bir erzak yardımı olacakmış. Arkadaş adam kabul etmiş, kulüpler kabul etmiş.
    Cevapla
  • Gs57 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar burak yilmazdan ne kadar cekiniyorsa artik. mbappe, neymar, di maria yetmedi Messiyi aldilar
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başına 40 m€ ise normal ama İki Sezon için 40 m€ çok az messi için
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi dudak uçuklatan paraların dönmesi bir kısım kitlenin bu oyuna olan akıl almaz tutkusu yüzünden. İnsanların bu kadar aşırı ilgisi olmasaydı bu kadar çılgın paralar dönmezdi. İnsanlığın ciddi bir kısmı açlık tehdidi altındayken birileri buralara oluk gibi para akıtıyorsa salgın hastalıklara, yangınlara veya küresel başka felaketlere neden şaşıralım ki.
    Cevapla
  • Kasımpaşa li cagne 2 yıl önce Şikayet Et
    bu top sektörunü ortadan kaldırmak lazım.bu ne falcao yıllık 7 milyon alip yatıyor.diage dersen aynı.döviz israfi bunlar.top olsa ne olmada ne.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle