Edin Dzeko teklifi açıklandı!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da kalmaya karar veren Edin Dzeko için yaz transfer döneminde tek somut teklifin Fenerbahçe'den geldiği belirtildi.

Edin Dzeko teklifi açıklandı!
Edin Dzeko teklifi açıklandı!
GİRİŞ 27.07.2021 18:53 GÜNCELLEME 27.07.2021 18:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin gündemine gelen Roma'nın golcüsü Edin Dzeko, takımda kalmaya karar vermişti. İlgilenen ekipler arasında tek somut teklifi Fenerbahçe'nin yaptığı ifade edildi. 

Il Messaggero'nun haberine göre yaz transfer döneminde Fenerbahçe, Edin Dzeko için bir teklifte bulundu fakat bu teklif reddedildi. Jose Mourinho yönetimindeki Roma'da sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış olmasına ve yüksek maaş ücretine rağmen transfer piyasasında Dzeko ayarında bir golcü bulmanın zor olduğu fikri ortaya çıktı. 

35 yaşındaki yıldız golcü de yeni sezonda Roma forması giyeceğini açıklamıştı. Edin Dzeko, 2016'da 11 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City'den transfer olduğu Roma'da altıncı sezonunu geçirmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar Roma forması altında 260 maça çıkan Edin Dzeko, 119 gol, 55 asistlik skor katkısı sağladı. 

YORUMLAR 3
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Buraya gelir, eyt den faydalanır.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili taraftarli kardeşlerim ben bir GS yım fakat biz bjk FB bu yaşta ne olursunuz topçu almayın gençlere şans verin ne olursunuz İnanki yazık
    Cevapla
  • FEHMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşında Turşusunu kuracak Fenerbahçe
    Cevapla