İtalyan basınından flaş Emre Belözoğlu iddiası!

Serie A ekiplerinden Lazio, takımın başına Maurizio Sarri'yi getirirken deneyimli teknik adamın ekibinde Emre Belözoğlu'nu görmek istediği belirtildi.

İtalyan basınından flaş Emre Belözoğlu iddiası!
İtalyan basınından flaş Emre Belözoğlu iddiası!
GİRİŞ 27.06.2021 15:55 GÜNCELLEME 27.06.2021 15:55
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Simone Inzaghi'nin ayrılığı sonrası takımın başına deneyimli teknik adam Maurizio Sarri'yi getirmişti. Deneyimli teknik adamın ekibi merak edilirken bu doğrultuda belirlenen ismin son olarak Fenerbahçe 'yi çalıştıran Emre Belözoğlu olduğu aktarıldı. 

İtalyan basınından Sport Press 24'e göre Maurizio Sarri, merak edilen teknik ekibi konusunda ilk ismi belirledi. Bu ismin Fenerbahçe'den ayrılan Emre Belözoğlu olduğu aktarıldı. Emre Belözoğlu, 2001-05 yılları arasındaki Inter macerasıyla 'tanıdık bir isim' olarak aktarıldı.

'Kulübede güven veren isim'

Emre Belözoğlu'nun Lazio'da sadece bir yardımcı antrenör olarak değil Sarri ile birlikte kulübenin güven veren önemli bir ismi konumunda olacağı aktarıldı. 

Emre Belözoğlu, futbolculuk döneminde 2001 yılında Galatasaray 'dan Inter'e transfer olarak İtalya'nın yolunu tutmuştu. 2005'te ise İtalyan ekibinden ayrılıp Newcastle'a gitmişti. 

2020-21 sezonunda Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yapan Emre Belözoğlu, Erol Bulut ile yolların ayrılması sonrası teknik direktör olarak takımın başında yer almıştı. 

YORUMLAR 64
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi daha dönmemek üzere gider inşallah.
    Cevapla
  • Hamsikurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklam kokan hareketler bunlar
    Cevapla
  • O6 ankara 2 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun kral
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tavuk giderse ....kuda gider.
    Cevapla
  • İtalya 2 yıl önce Şikayet Et
    Emrenin orada yapabilecegì en iyi șey pizza yemek olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle