UEFA, Ventspils'i 7 yıl Avrupa’dan men etti

UEFA, dolandırıcılık, rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları nedeniyle incelemeye alınan Letonya’dan Ventspils takımının, Avrupa kupalarından 7 yıl men edildiğini açıkladı.

UEFA, Ventspils'i 7 yıl Avrupa’dan men etti
UEFA, Ventspils'i 7 yıl Avrupa’dan men etti
GİRİŞ 09.06.2021 20:09 GÜNCELLEME 09.06.2021 20:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA, dolandırıcılık, rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları nedeniyle incelemeye alınan Letonya’dan Ventspils takımının, Avrupa kupalarından 7 yıl men edildiğini açıkladı.

Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından alınan ve UEFA’nın resmi internet sayfasından duyurulan karara göre Ventspils takımı, 2027-2028 sezonu sonuna kadar Avrupa’da uluslararası bir müsabaka oynayamayacak.

Karara göre, kulüp yetkililerinden Adlan Shishkanov ömür boyu, Nikolajs Djakins ise 4 yıl futboldan men edildi. Ayrıca UEFA, verdiği kararların dünya çapında uygulanmasını FIFA’dan talep etti.

Hakeme de 10 yıl men!

UEFA, hakkında şike suçlaması bulunan Rus hakem Sergey Lapochkin hakkındaki kararını, 10 yıl futboldan men olarak açıkladı.

Lapochkin hakkındaki inceleme, 2018 yılında Letonya'da oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki Ventspils-Bordeaux maçında, Ventspils Kulübü yetkilileriyle görüşmesi ve bunu rapor etmemesi üzerine başlatılmıştı.

YORUMLAR 11
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    ts de şike yapıp şampiyon olamamıştı
    Cevapla
  • Mado 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza alan fener ama adamdaki lafa bak. Bu ülkenin beli bu tipler yüzünden doğrulmaz
    Cevapla
  • Alper Ağa 2 yıl önce Şikayet Et
    Renkler şikenin renkleri
    Cevapla
  • Savci 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetösaray ve hakemler niye men edilmiyor son sampiyonlugu ve ondan önceki sampiyonlugnun namus ve serefle hic bir alakasi yokken herkes gördü
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    İsimsiz denen arkadaş senin zekana hayran kaldım sportiften eşcinselliğe nasıl bir bağ kurdun hayret. Eğer senin eşcinsellikle alakalı bir durumun varsa bilelim. Alakaya maydonaz. Her sarı lacivert gördüğünü Fenerbahçe’yle bağdaştırman, her sakallıyı baban sanman gibi birşey olmuş.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu geç. fenerin cinsiyet esitligi adi altinda heforshe kampanyasina destek vermesine gel. bilmem biliyormusun ama heforshe escinsellik uzerine kurulmus bir kampanya. sonunda buralara kadar dustu fenerbahce. baktilar sportif basari gelmiyor bir de escinselligi deneyelim demisler
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Takımın Forma Renginden Belli
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sakalllıyı baban sanman gibi birşey olmuş Murat
    Cevapla
  • Yorumsuz 2 yıl önce Şikayet Et
    O forma rengi belli olan takıma kumpas kurabları gördün mü.. hepsi bir bir hapse gidiyor.. tff ve uefa'dan tazminatları da alınca değil tırnağınız hasedinizden parmaklarınızı yiyeceksiniz
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    hay senin beynin ,deterjanla yikasinlar ..........
    Cevapla
  • Tokat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fransız takımı rakibi olunca incelenmiş. İvan Bebek isimli hakeme ne ceza verildi acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle