Rebrov'un yeni adresi! Büyük sürpriz...

Macaristan ekibi Ferencvaros'tan ayrılmaya hazırlanan Sergiy Rebrov'un Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'e gideceği ifade edildi.

Rebrov'un yeni adresi! Büyük sürpriz...
Rebrov'un yeni adresi! Büyük sürpriz...
GİRİŞ 02.06.2021 17:07 GÜNCELLEME 02.06.2021 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Macaristan'da çalıştırdığı Ferencvaros'tan ayrılmaya hazırlanan Sergiy Rebrov'un ismi bir süredir futbolculuk döneminde de formasını giydiği Fenerbahçe ile anılıyordu. Sarı-Lacivertlilerin teknik direktör arayışları kapsamında gündeme gelen Sergiy Rebrov için bu kez Al Ain iddiası ortaya atıldı. 

Macaristan basınından Magyar Nemzet'in haberine göre Rebrov, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ain'in başına geçecek. Kendisine gelen teklifler arasında en kârlı olan teklif olarak tanımlanırken yıllık 4 milyon Euro ücret alacağı ifade ediliyor. 

Rebrov'un Al Ain'in teklifini kabul etse de orada uzun süre kalmayı düşünmediği ve Mircea Lucescu sonrasında yeniden Dinamo Kiev'in başına geçeceği belirtiliyor. 

YORUMLAR 1
  • Kamuran 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolculuğuda iyiydi teknik direktör olarak da çok başarılı ama en önemlisi karakterli bir insandı. Futbolcuyken fenerden zamansız gitmişti. İnşallah Fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak döner.
    Cevapla