Hakan Çalhanoğlu 32 milyon Euro'yu reddetti!

Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu, Avrupa'da kalmak istediği için Al Duhail'in yaptığı 32 milyon euro'luk teklifi reddetti.

Hakan Çalhanoğlu 32 milyon Euro'yu reddetti!
Hakan Çalhanoğlu 32 milyon Euro'yu reddetti!
GİRİŞ 20.05.2021 23:24 GÜNCELLEME 20.05.2021 23:24
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminin en popüler isimlerinden birisi Hakan Çalhanoğlu... Milan ile sözleşmesi biten milli yıldız için birçok takım istekli. Bir yandan kulübü Milan'la sözleşme yenileme görüşmeleri yapan Hakan'a önemli teklifler geliyor.

Son olarak İtalya basını, Hakan'a Katar'dan dev bir teklifin geldiğini duyurdu. Al Duhail ekibinin 3 yıllık sözleşme karşılığında toplam 32 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Hakan'ın 'Avrupa'da kalmak istiyorum' diyerek bu teklifi reddettiği kaydedildi.

YORUMLAR 23
  • Enver Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Saydığım bütün O futbolcular üst düzey futbolculardır bugünün mesaisi,ramosu yaşlı ama üst düzey . Galatasaray büyük bir fırsattan oldu .Geleceğini O futbolcularla daha iyi şekillendirebilirdi. Bir kaçı hariç (okan,emre,ümit, hakan) kimse üstüne birşey koyamadı malesef.
    Cevapla
  • Kazım 2 yıl önce Şikayet Et
    Onur isimli arkadaşa cevabımdır:Dostum sen GALATASARAYI hafifemi alıyorsun, GALATASARAY herzaman üst düzey bir takım ve kulüptür, her zaman hedefi şampiyonluktur ayrıca dünyanın en ünlü teknik adamlarından birtanesi ne sahip sen neyin kafasını yaşıyorsun.
    Cevapla
  • Hüsam yeni 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs de değil 32 milyon 32 kuruş yok kardeşim
    Cevapla
  • Muzurr 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayı Galatasaray yapan Hagi,popescu,jardel,vs birkaç futbolcuydu!!son zamanlarda herhangi bir büyük takım başarısı varmı?boş yapmayın !!!
    Cevapla
  • Haber 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakan tek sözleşme yapıp ardından Galatasaraya gidecek . Şahsi düşüncem bu . Zaten her fırsatta bir gün galatasaraya gitmek istiyorum diyor. Yaşi 27 . 4 sene daha üst düzey oynasa . 3 senede gsde oynar . Sonra teknik heyet falan . Turkiyede işler böyle ilerliyor işte .
    Cevapla
  • Onur 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakan şuan avrupanın en gözde 10 numaralarından milan gibi üst düzey bi takımda oynuyo şuan galatasaraya gelmesi onun için büyük bir hata olur
    Cevapla
  • Fitbol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamları silkelesen hesabından 50 milyon dolar çıkar ... 32 milyon ben olsam giderim o paraya senin ihtiyacın yok ama ihtiyaç sahibi binlerce kişiye yardım olurdu ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle