Burak Yılmaz: Beşiktaş'ın şampiyonluğu için dua ettim

Lille forması giyen Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ile yaptığı görüşmede "Sezon boyunca şampiyonluğunuz için dua ettim." itirafında bulundu.

Burak Yılmaz: Beşiktaş'ın şampiyonluğu için dua ettim
Burak Yılmaz: Beşiktaş'ın şampiyonluğu için dua ettim
GİRİŞ 19.05.2021 13:44 GÜNCELLEME 20.05.2021 09:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından eski dostlar da telefonlara sarıldı. Burak Yılmaz, kongre üyesi olduğu Beşiktaş'ın şampiyonluk sevincini yöneticileri ve eski takım arkadaşlarını arayarak yaşadı.

"BABA GÖZÜNÜZ AYDIN!"

Siyah-beyazlıların emektar ismi Atiba Hutchinson ile görüntülü görüşen Burak Yılmaz, "Baba gözünüz aydın! Hepinizi tebrik ediyorum, sonuna kadar hak ettiniz. Sezon boyunca şampiyonluğunuz için dua ettim. Mücadeleniz hiç bitmedi, ne kadar istediğinizi herkese gösterdiniz. Şampiyonluk size çok yakıştı, tüm Beşiktaşlıları gururlandırdınız" ifadelerini kullandı.

"KRAL OLDUĞUNU GÖSTERDİN"

Kanadalı oyuncu ise "Biz de hep seni takipteyiz. Sizin önünüzde de bir final var ve şampiyon siz olacaksınız. Sen de kral olduğunu orada da gösterdin. Şampiyonluğunu bekliyoruz" yanıtını verdi.

 
YORUMLAR 46
  • Bvgh 2 yıl önce Şikayet Et
    Damarimi kessen siyah beyaz akar:))))))
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Hafta sonu maci kazanamayin bak seni nasil Fransadan kovuyorlar.
    Cevapla
  • Necmi 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK kongre üyesidir hepimiz gibi dua etmesi normal biz de ona dua ediyoruz
    Cevapla
  • N..Y. 2 yıl önce Şikayet Et
    (Vatandaşın biri) Burak.ın Besiktaşın 2 kupa sını tebrik etmesi nı hazmedememiş ki Avrupadaki farklı yenilgisini yazmış. Kardeş sana senin rekorunu hatırlatim...Grup maçlarındaki yediğin 19 gol..Arsenal Dortmund ve Anderleth rakipler..Ayrıca 6 gollü 3 kez yenilgiñ...Sen de avrupa da yıllardır nerdeyse yoksun ..Bakalım se ne olacan..
    Cevapla
  • Burakoviç 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak: Beşiktaş için dua ettim ama galatasarayın şampion olmasını istedim. Fenerbahçe hep kalbimde ve trabzonspor benim evim. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle