Burak Yılmaz'ın gurur günü! Ödülünü aldı

Lille'i şampiyonluğa taşıyan ve Fransa'yı sallayan, Ligue 1'de Nisan ayının en iyi futbolcusu seçilen Burak Yılmaz ödülünü aldı.

Burak Yılmaz'ın gurur günü! Ödülünü aldı
Burak Yılmaz'ın gurur günü! Ödülünü aldı
GİRİŞ 13.05.2021 13:21 GÜNCELLEME 13.05.2021 13:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1’in bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi PSG'nin 3 puan önünde lider durumda bulunan Lille’de Burak Yılmaz fırtınası esiyor. 26 lig maçında 15 gol atıp 5 asist yaparak takımının zirvede yer almasında büyük pay sahibi olan, Fransa’da yılın en iyi oyuncusu ödülüne aday gösterilen, Nisan ayının en iyi futbolcusu seçilen milli oyuncu, ödülüne kavuştu. 35 yaşındaki forvet, nisan ayında oynadığı 4 maçta 3 gol atmıştı.

PSG'den Neymar ve Mbappe, Lyon’dan Memphis Depay ve Monaco’dan Wissam Ben Yedder’le birlikte en iyi oyuncu ödülünü almak için yarışacak olan Burak Yılmaz’ın Lille’in şampiyon olması halinde, ödülü de kazanması bekleniyor.

YORUMLAR 5
  • Nejdet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kral Burak Yılmaz TÜRKÜN GÜCÜNÜ fransa da gösteren adamdır. Sevgi ve saygıyla selamlıyorum.. Filistin davasına gelirsek şampiyon olduklarında tepkisini gösterir diye düşünüyorum. Her şeyin yeri ve zamanı var. TEBRİKLER KRAL BURAK.. İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ..
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    O odulu alirken Filistin icin niye iki kelam etmemis.? Cok etkili olurdu!!!!
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen canlı bomba mısın? Ödülü almadan önce keşke dünya sorunlarını da çözseydi.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sporcu siyasetçi değil. Hükümet kelam ediyor yıllardır ne değişti. İcraat lazım konuşmaya kahvehanedeki adam da konuşuyor
    Cevapla
  • kutahyali 2 yıl önce Şikayet Et
    atacağı golleri düşünmüş
    Cevapla