Beşiktaş'tan Serdar Dursun'a transfer teklifi

Beşiktaş'ın, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Darmstadt'ın golcüsü Serdar Dursun için teklif yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş'tan Serdar Dursun'a transfer teklifi
Beşiktaş'tan Serdar Dursun'a transfer teklifi
GİRİŞ 12.05.2021 23:26 GÜNCELLEME 12.05.2021 23:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-21 sezonunu şampiyon olarak tamamlamaya odaklanmışken önümüzdeki sezon adına transfer çalışmaları da başladı.

Beşiktaş'ın Darmstadt'ın golcüsü Serdar Dursun için teklifini ilettiği belirtildi. 

Hessenschau'da yer alan habere göre Beşiktaş, Serdar Dursun'a yıllık 500 bin Euro'luk bir teklifte bulundu. Fakat oyuncuyla aynı zamanda Almanya'dan Hamburg ve Schalke'nin de ilgilendiği belirtiliyor.

'Sergen Yalçın'ın tercihi değil' iddiası!

Hessenschau'daki ifadelere göre Serdar Dursun, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın öncelikli tercihleri arasında yer almıyor. Yönetimin Serdar Dursun ile sözleşme imzalamak istediği aktarılmakta. 

Darmstadt'ta kalması imkansız

Serdar Dursun'un Darmstadt ile olan sözleşmesi bu yaz bitiyor ve oyuncunun takımda kalmayacağı aktarılıyor. Bu sezon Darmstadt formasıyla toplam 34 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu; 23 gol, 6 asistlik performans sergiledi. 

YORUMLAR 6
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu abiler futbol kulüpleri abilerim ne olur bir aylık gelirinizi Filistinli Müslümanlar için bağışlayın ümmeti Muhammed bir olmak zorunda sıra bizede gelecek böyle giderse
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim vazgeçin şu huyunuzdan bizi kendimiz ilgilendirir senin benim aylık vereceğimiz 200₺ bile o futbolcunun vereceği 50 bin euro dan kıymetli biz ne kadar yardım ediyoruz lütfen kendimizin yapmadığı yardımı başkasından istemeyin önce kendimiz örnek olalım o şu yardımı yapacak bu şunu yapacak kusura bakmayın böyle beklentiyle kimse yardım yapmaz önce kendimiz yapacağız yardımı.
    Cevapla
  • Ersin 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin gelsin
    Cevapla
  • Ibrahim y 2 yıl önce Şikayet Et
    30 küsür macta 3 gol atmis yabanci oyuncuya GS 8 milyon teklif ediyor oyuncu iyiki reddediyor, bu arkadasa 23 gol atßasina ragmen 500 bin € teklif ediliyor, defans oyuncusunada 200 bin € verirsiniz ozaman. Dengeye bak.
    Cevapla
  • Rss 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidin elin gavuruna 3-5milyon Yuri verin gel serdar sana 500binyuro komik olmayalım
    Cevapla
  • Battalgazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun menajeri iyi çalışıyor :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle