Taraftarlar stadı bastı! Dev maç ertelendi

Manchester United'ın taraftarları, Liverpool ile oynanacak maç öncesi Old Trafford Stadı'na girerek sahayı işgal etti. Dev maç ileri bir tarihe ertelendi.

GİRİŞ 02.05.2021 19:52 GÜNCELLEME 02.05.2021 20:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'de bugün oynanması planlanan Manchester United-Liverpool karşılaşması, ev sahibi takım taraftarlarının protestoları nedeniyle ertelendi.

Premier Lig'den yapılan açıklamaya göre, Manchester United taraftarlarının Old Trafford Stadı'na girerek sahayı işgal etmesinin ardından mücadele ileri bir tarihe alındı.

Taraftarın duygularına saygı duyulduğu belirtilen açıklamada, şiddet eylemleri kınanarak, "Taraftarların görüşlerini duyurabilecekleri birçok kanal varken bugün bir grup azınlığın yaptığı hareketlerin hiçbir gerekçesi yok." ifadeleri kullanıldı.


Manchester United Kulübü ise, barışçıl gösteri hakkına saygı duyduğunu ancak taraftarları, kulüp çalışanlarını ve güvenlik güçlerini tehlikeye atan eylemlerden dolayı üzgün olduğunu bildirdi.

Ligin 34. haftasında bugün TSİ 18.30'da oynanması planlanan Manchester United-Liverpool öncesi, Manchester ekibinin taraftarları Old Trafford Stadı önünde protesto gösterisi düzenlemişti.

Takımın Avrupa Süper Ligi'ne katılma girişimine ve kulübün sahibi ABD'li Glazer ailesine tepki gösteren taraftarlar, güvenlik bariyerlerini aşarak stat zeminine kadar inmiş ve meşale yakarak slogan atmıştı.

YORUMLAR 2
  • bLue 2 yıl önce Şikayet Et
    modern ve assırı gelısmıs ve cook ılerı gıtmıs medenı holıgan ıngılız mılletı taraftarı...
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu corona virüsü yüzünden insanlara zorla maske ve eve kapatmanın bedelini tüm dünya büyük ödüyeçek toplum kafayı yemiş durumda
    Cevapla