Juventus'a şok! Ronaldo menajerine talimat verdi

Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'e talimat verdiği ve sezon sonu takımdan kesin olarak ayrılacağı öğrenildi.

Juventus'a şok! Ronaldo menajerine talimat verdi
Juventus'a şok! Ronaldo menajerine talimat verdi
GİRİŞ 30.04.2021 15:52 GÜNCELLEME 30.04.2021 18:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Portekizli yıldız futbolcu, İtalyan devi Juventus'tan ayrılmak için ilk adımı attı.

Football İtalia'nın La Gazetta dello Sport'a dayandırdığı haberde Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'e önümüzdeki sezon için kendisine kulüp bulması talimatında bulunduğu öğrenildi.

Haberde Manchester United'ın Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek olan 36 yaşındaki yıldız için bir seçenek olabileceği vurgulandı. Ancak bunun için Ronaldo'nun Juventus'tan aldığı yıllık 31 milyon euroluk maaşında indirime gitmesi gerektiği belirtildi.

Ayrıca Ronaldo'nun İtalya dışına çıkması halinde sponsorluk gelirlerinden daha fazla vergi ödemesi de gündeme gelebilir.

SAKATLIKLAR VE DÜŞÜŞ

5 Temmuz 2019'da 18 milyon euroya Sassuolo'dan transfer edilen Merih, bu sezon eski görüntüsünden biraz uzak kaldı. Yaşadığı peş peşe sakatlıklar Merih'in oyununu etkiledi. Merih ligde 14 karşılaşmada oynadı, 914 dakika süre aldı. Everton, Merih için ısrarcı, teklifleri ise 30 milyon euro. Juventus bunu kabul etme niyetinde. Ama Merih'in Everton'ı tercih edip etmeyeceği merak konusu oldu.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaynak sıkıntılı ama ben Ronaldonun son kez premier ligde dolu tribünlere karşı oynama fikrinin müthiş birşey olduğunu düşünüyorum . Ronaldoya yeni heyecan lazım . United uzun zaman sonra şampiyon olmak istiyorsa bu adamın aklına girmeli.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala ne gelir kaybından bahsediyor bu futbolcular anlamıyorum. 7 değil 77 sülaleni doyurur kazandıkların
    Cevapla
  • Kardeş 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun insanın gözünü ancak toprak doyurur
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo i bir an önce git bu rezil takimdan senin yerin bayern münih
    Cevapla