Beşiktaş peşindeydi! Salih Özcan'dan flaş açıklama

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Köln'ün orta saha oyuncusu Salih Özcan, "Bu tekliflere şu an menajerlerim bakıyor. Sezon sonunda oturup teklifleri konuşacağız" dedi.

Beşiktaş peşindeydi! Salih Özcan'dan flaş açıklama
Beşiktaş peşindeydi! Salih Özcan'dan flaş açıklama
GİRİŞ 26.04.2021 11:43 GÜNCELLEME 26.04.2021 11:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga'da FC Köln ve U21 Alman Milli Futbol Takımı forması giyen Salih Özcan, bir süredir basında çıkan Türkiye'den bir takıma transfer olduğu söylentilerine açıklık getirdi. 9 yaşından beri FC Köln takımında oynayan ve bu sezon sonu kulübüyle sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'den teklif geldiğini medyadan duydum. Bu tekliflere şu an menajerlerim bakıyor. Ben kendimi komple futboluma odaklamak istiyorum. Sezon sonunda da menajerim ile oturup teklifleri konuşacağız" dedi.

Köln'de futbolu kadar insani ilişkileri ile de örnek olarak gösterilen Salih Özcan, ortaokul yıllarında kendisinin bir başka özelliği ile tanınmasına sebep olan anısıyla başladığı röportajda ilk olarak şunları söyledi;

"İsmimi 'KÖLN KURTARICISI' diye koydular"

"15 yaşımdayken tramvayla sabah okuluma gidiyordum ve bir anda şoför ani frene bastı. Herkes tramvaydan indi. Panik içinde dışarıya çıktık, tramvayın altında kanlar içinde bir çocuk olduğunu gördüm. Hemen hiç düşünmeden tramvayın altına sürünerek girdim ve yaralı çocuğa ulaştım. Ambulans gelene kadar elimi kazazede çocuğun kafasının altında tutarak ona moral verdim. Okula geldiğimde beni her tarafı kanlar içinde gören öğretmenim şoka girmişti. Öğretmenime durumu ve ne olduğunu anlattığımda ondan sonra zaten olanlar oldu. Benimle gurur duyduğunu söyledi ve gazete manşetlerine ilk böyle düştüm. İsmimi de "KÖLN KURTARICISI" diye koydular." 

"8 yaşımdan beri futbolun yanı sıra güreş de yapıyorum"

Ailesiyle birlikte Köln'de yaşayan Özcan, sporcu bir aileden geldiğini ifade ederek, "Babam futbol dışında güreşi de tanıttı bize. 8 yaşımdan beri futbolun yanı sıra güreş de yapıyorum. Profesyonel futbolcu olmamda güreşin de faydasını gördüm. Sahada bunun avantajını kendimde hissediyorum. Gelecekte yetenekli futbol oynayan çocuklarımıza güreşi de yapmalarını tavsiye ederim" diye konuştu.

"Türkiye Süper Ligi'nde derbi maçları heyecanlı oluyor"

Türk derbilerini izlediğini sözlerine ekleyen Özcan, "Zaman bulduğumda Türkiye Süper Ligi'ni izlemeye çalışıyorum. Özellikle derbi maçları heyecanlı oluyor, evde izliyoruz" dedi.

"FC Köln sözleşmeyi uzatmak için sezon başında teklif yaptı"

"Alman basını FC Köln'ün sizin kulüpte kalmanızı istediğini yazıyor, doğru mu?" şeklindeki soruya da yetenekli futbolcu, "Evet doğru. FC Köln, takımda kalmam ve sözleşmeyi uzatmak için sezon başında teklif yaptı. Ben de bu sezon sonuna kadar oynamak istedim. Takımım Köln bu sezon zorlu bir sezon geçiriyor. Maalesef altta oynuyoruz. Ama Leipzig'e karşı kazandık ve 3 puan bizim için iyi geldi. Kalan maçlarda da bunu başarmak istiyoruz" yanıtını verdi.

"Türkiye'den teklif geldiğini medyadan duydum"

Türk takımlarından teklif alıp almadığı yönündeki soru üzerine de Salih Özcan, "Türkiye'den teklif geldiğini medyadan duydum. Bu tekliflere şu an ben bakmıyorum. O işlere menajerlerim bakıyor. Kendimi komple futboluma odaklamak istiyorum. Sezon sonunda da menajerim ile oturup teklifleri konuşacağız" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklın varsa Avrupa'da kal Türkiye seni bozar bu ülkede hırsızlık yolsuzluk tecavüz şike var olmayan şeylerde adalet özgürlük
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 2 yıl önce Şikayet Et
    Saydıkların avrıpa ülkesinde ede chp hdp de oluyor sende avrupaya git hollandaya mesela
    Cevapla
  • Sende git o zaman 2 yıl önce Şikayet Et
    İtici ve gerici
    Cevapla
  • Erciyes 38 2 yıl önce Şikayet Et
    Bos. Yazin bir kenara kaliteli olsa zaten Almanyada devam eder
    Cevapla