Burak Yılmaz'ın golünden sonra spiker çıldırdı!

Fransa Lig 1'de Burak Yılmaz'ın damga vurduğu gecede maçı anlatan spiker, milli oyuncunun golünü anlatırken kendinden geçti.

GİRİŞ 26.04.2021 10:58 GÜNCELLEME 26.04.2021 11:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fransa Lig 1'de Burak Yılmaz'ın damga vurduğu gecede maçı anlatan spiker, milli oyuncunun golünü anlatırken kendinden geçti.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 34. haftasında Lille, milli futbolcu Burak Yılmaz'ın kaydettiği gollerle Olympique Lyon'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi.

Lille, bu skorla Lig 1'de liderliğe yükselirken, Fransız basını da Burak Yılmaz'a övgüler yağdırdı.

Geceye damgasını vuran Burak, Fransa'da en çok konuşulan futbolcu oldu.

BURAK'IN GOLÜNDE SPİKERİN SEVİNCİ

Gece maçı anlatan spiker de Burak'ın golünde kendinden geçti. Lille'in spikeri, Burak'ın golünde sevinçten bağırırken, o anları kendisini çeken bir kamera kaydetti.

YORUMLAR 9
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bagirmis cagirmis ..Baska bir avrupa ükesi öyle bir haber yapar mi acaba .....yaa dogru ne kadar kompleksli insanlarimiz daha varmis ...Erdogan bosuna demiyor komplekslerden kurtulun diye !!!!!!!!!!
    Cevapla
  • 44M 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta Burak Yılmazı yerden yere vuruyorlardı bu hafta göklere çıkardılar futbol sen nankör bir sporsun
    Cevapla
  • ömer s. 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu haber yapmayin arkadas....ne olmus sevinmisse.. bir fransiz spikerin türkün atigi gole sevindigini cok büyük bir olaymis gibi kücülmeyin.....onlar sizce böyle haber yapiyormu..bir türk spikerin fransizin attigi gole olan tepkisini deger vererek yayinliyormu?..cokmu önemli o adamin sevinmesi..kimki o?
    Cevapla
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    fransızmıs suymus buymus ne önemi var olayı anlamamıssın sen ne cinssiniz. kimki o nedemektir ? adam belki müslüman kardeşin biliyormusun ırka göremi ayrımcılık yapıyorsun bak bu ırkcılıktır.cahıl cahıl konusmayı bi kesin artık.
    Cevapla
  • Ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber ne olaki,dün şöyle bir haber vardı abd ye ait helikopter ingilterede pistten kalkarken ortalığı toz duman etti (milletle dalga geçiyorlar başka iş güç kalmadı spiker nasıl sevindi,abd helikopteri nasıl kalktı vs.vs...
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bi sus ya..
    Cevapla
  • kthy. mustafa çkr. 2 yıl önce Şikayet Et
    maçı canlı izledim..2. 0 dan 3. 2 ye,,ilkgolü harikaydı..2. golün asistini yaptı..3. gol yusuf yılmazın asisti ve burak ın mükemmel golü.. bir türk olarak gurur duydum..zeki çelikte mükemmel oynadı..
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel şeyler bunlar. Biraz havamız değişsin.
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    sizce biur fransiz türk spikerin fransiz futbolcunun attigi gole olan tepkisini haber yapiyormu? bu kadar deger vermeyin bunlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle