Matthaus açıkladı! Bayern Münih'in yeni hocası

Alman futbolunun efsane ismi Lothar Matthaus, Bayern Münih'te yaşanacak teknik direktör değişikliğinden bahsetti.

Matthaus açıkladı! Bayern Münih'in yeni hocası
Matthaus açıkladı! Bayern Münih'in yeni hocası
GİRİŞ 14.04.2021 13:57 GÜNCELLEME 14.04.2021 13:57

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde PSG'yi 1-0 yenmesine rağmen ilk maçı 3-2 kaybeden Bayern Münih, Devler Ligi'ne veda etti.

Bundesliga'da liderlik koltuğunda oturan Bavyera ekibinin teknik direktörü Hansi Flick, yazın oynanacak Avrupa Şampiyonası'nın ardından Almanya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olabilir.

PSG - Bayern Münih maçının ardından açıklamalarda bulunan Almanya'nın efsane isimlerinden Lothar Matthaus, Bayern Münih'in Julian Nagelsmann ile ilgilendiğini belirtti.

"Julian Nagelsmann ile Bayern Münih imza aşamasında"

Sky Sports Almanya'da yorumculuk yapan Lothar Matthaus, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nda yaşanacak teknik direktör değişimleri hakkında konuştu.

"PSG maçı, Hansi Flick'in Bayern Münih Teknik Direktörü olarak çıktığı son Şampiyonlar Ligi maçıydı. Almanya Futbol Federasyonu'nun, Joachim Löw yerine ilk tercihi o.

Julian Nagelsmann

Bayern Münih ciddi bir şekilde Julian Nagelsmann ile ilgileniyor. Mali durumlar bile konuşuldu. İş artık imza aşamasına geldi. Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick de Almanya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olacak."

Daha önce Almanya Futbl Federasyonu, yazın oynanacak Avrupa Şampiyonası'nın ardından Teknik Direktör Joachim Löw ile yolların ayrılacağını açıklamıştı. (GOAL)